[]

Kuantumcu ablalar abiler hakkında ne düşünüyorsunuz

İlk duyunca kuantumu fizikle alakalı sanmıştım da daha çok modern sosyal medya kişisel gelişim hödösü diyebiliriz

Sahi nedir bu kuantumcuların olayı
Kayda değer tipler var mı yoksa amaç takipçi kasıp modern kahin veya yaşam koçu gibi parayı götürmek mi
Zira seansları 3000
Profesör muayene ücreti gibin :)

 
keriz silkeleme, tarih boyunca hep olmuştur böyle tipler, muhtemelen de hep olacaktır zira aptallığın sonu yok.


  • tiny penny  (14.04.23 20:32:08) 
Teyzemler sonradan zengin olunca bunlara sarmışlardı 10 sene önce. Yani yeni falan değiller.

Evet normal kuantum mekaniği ile falan pek ilgili değil ama ona dayanıyor bir yerde. Kuantum alanlar var ve çevremizde olan biten şeylerin bazılarını newton fiziği ile açıklayamıyoruz ya. İşte onlar milleti nasıl tokatlarız diye düşündüler olacak ki insan aurası, enerjisi, geçmişimiz falan ne varsa nasık yönetiriz, nasıl sıfırlarız, düşüncenin gücü, enerji, ruh, vs. gibi kavramları harmanlayıp böyle bir akıma inandılar.

Teyzeme hiç bir faydası olmadı sonradan felsefeye falan yöneldi artık kuantumculuk oynamıyor sanırım.

Yine de inanç ve uğraş meşgul ettiği için rahatlama getirebilir. Sonuçta din de böyle bir şey.

Bu tarz ufak çaplı inanışlar bence asırlardır farklı varyasyonlarda çıkıyor.

Geçenlerde çimen showda rüya uzmanı mı ne görmüştük. Kadın seansta seni yatırıp geleceği görmeni sağlıyormuş.

Buna inanıp gidenler var işte. Zaten bir bilgiyi bir grup insana inandırabiliyorsan artık o topluluk için o şey "doğru"dur ve "gerçek"tir. Bütün kitlesel hareketler ve dinler bu şekilde yayılmıştır. Halbuki her şey insan zihninin bir uydurması.

----TANIM----
Quantum düşünce tekniği, kuantum fiziğinin prensiplerine dayanarak, düşünce süreçlerini ve zihinsel alışkanlıkları değiştirme yöntemidir. Bu teknik, düşünce ve davranışları yönlendiren negatif inançlardan kurtulmak, yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek, başarılı sonuçlara odaklanmak ve zihni ve duygusal durumu iyileştirmek için kullanılır.

Quantum düşünce tekniği, kuantum fiziğinin belirsizlik ilkesi, neden-sonuç ilişkisi, parçacık-dalga ikiliği gibi prensiplerini kullanır. Bu prensiplere göre, bir şeyin gözlemlenmesi onun davranışını değiştirebilir ve gözlemcinin bilinçaltı inançları, düşünceleri ve beklentileri, gerçekliği oluşturabilir.

Bu nedenle, quantum düşünce tekniği, düşüncelerin gerçekliği yarattığına ve zihnin bir kuantum alanı olduğuna inanır. Teknik, pozitif düşünce, zihin resimleme, meditasyon, olumlu afirmasyonlar ve sezgisel farkındalık gibi yöntemleri içerir.

Quantum düşünce tekniği, kuantum fiziği ile ilgili bazı prensipleri uygulayan bir yöntemdir, ancak kuantum fiziğinin karmaşık matematiksel formülasyonlarına dayanmaz.
----TANIM----

İnsanlar, bazı şeylere hükmedemeceği gerçeği ile yüzleştiğine, bu tarz şeyler çıkartarak aslında hükmedebildiğine inandırıyor kendini diye düşünüyorum.

Ama daha bilimsel yöntemler, psikolojik yöntemler belki geçmişi ile sorunları düzeltip daha olumlu şekilde düzeltebilir insanları.
  • ananiyimioguz  (14.04.23 20:37:32 ~ 20:48:27) 
Beyaz yaka tokatlama kökenli inanç


  • nawar  (14.04.23 23:09:35) 
elbette keriz.avi.

pbs.twimg.com
  • vizivozo  (14.04.23 23:09:52) 
bi arkadaşım çok ilgileniyor sabah akşam bunları dinliyor. bi ara ben de dinledim. bunlara ait terimler şunlar: aura analizi, frekans tedavisi, isim analizi, soy bağı kesme, Numeroloji master, Spritüel koç, Parapiskoloji uzmanı...

eğer bunlardan birinin sayfasına denk gelirsen biyograilerinde bu yazıları görürsün. herbiri için ücret isterler senden. nedense gelirlerini kapitalist düzlemde sağlarlar. öteki türlü bulamıyorlar zaar.

bir yakınım bunların sayesinde uyku ve öfke sorununu yendiğini söylüyor. bende maalesef etkili olmadı. ama ara ara dinlerim belki kaçırdığım şeyler vardır diye. söyledikleri ana şey düşünceni değiştir geleceğin, dünyan değişsin.
  • sanemz  (15.04.23 09:59:43 ~ 11:17:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.