Yerleri tamamen halıyla kaplamak dışında yapılabilecek bir şey var mı?
Yerleri tamamen halıyla kaplamak dışında yapılabilecek bir şey var mı?
0
mrvln (14.04.23)
Halıdan bir sonraki seçenek sanırım binlerce lira harcayarak yalıtım yaptırmak ki o da tamamen kesmez sesi. Ne sesi olduğunu söylerseniz belki daha iyi fikir veren arkadaşlar çıkar. Terlik, gitar, koşan çocuk vs.
0
michael_knight
(14.04.23)
Yalıtımı en baştan önermiştim ama kirada oturuyoruz denildi. Bunun dışındaki çözüm önerilerine açıklarmış. Sorun koşan çocuk. 24 saat koşuyorlar.
şunu üç boyutta da yapman lazım. yine de çok düşük frekanslı olarak o titreşim ilerler. o kadar düşük frekanslar içinse kauçuk yerine bildiğin yay kullanman lazım. o enerjiyi bir şekilde dönüştürmen gerek yani.
0
alperz
(16.04.23)
Bayıldım. Üst katımı anca kurtarır ama ilgilenmezler bile. Yine de teşekkürler.
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler
basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.