[]

kredi çekmek

kredi çekme süreci nasıl işliyor acaba? online olarak başvurdum, onaylandı mesajı çıktı diyelim. bankaya gidip şak diye parayı alıyor muyum, yoksa bankaya gidip evrakları imzalayıp, gel dedikleri zaman mı gidip parayı alıyorum?




 
Tamamen online kredilerde onaylar da online olarak veriliyor ve para direkt hesabınıza geçiyor. Islak imzanın gerektiği durumlarda bankaya gitmeniz gerekebilir ya da bazı bankalar (Mesela Enpara) bir kurye ile evrakları size gönderiyor, bu evrak onaylandıktan sonra para hesabınıza geçiyor.


  • salihdt  (14.04.23 12:26:19 ~ 12:26:48) 
ihtiyaç kredisi online olarak alınıyor genelde. taşıt ve evde bankaya gitmek gerekiyor.


  • jelly bear  (14.04.23 12:36:16) 
kredi hesaba yattıktan sonra bankadan nasıl çekebilirim? belirli bir tutarı direkt vermiyorlar diye duymuştum, gidip önden şu tarihte parayı çekeceğim hazırlayın vb mi diyoruz


  • kondansator  (14.04.23 14:16:46) 
O para çekme konusunun, kredi çekme durumu ile bir bağlantısı yok. Eğer bir toplu para çekimi yapacaksanız, para çekmek istediğiniz şube ile önceden görüşmek iyi olacaktır. Yoksa eliniz boş dönebilirsiniz. Zira şubeler ellerindeki nakit parayı mümkün olduğunca az tutmaya çalışırlar.

Yalnız, artık para o kadar değer kaybetti ki, bu "büyük para" ne oluyor emin değilim. Bir kaç 100.000 lira bile sanıyorum çok sıkıntı olmayabilir artık. En iyisi kredi durumunuz onaylanınca ilgili şube ile konuşmak.
  • yeninesiltupcu  (14.04.23 15:24:10) 
Tutara göre değişir. Online başvuru yaptığında örneğin sana en fazla 25K çıkıyordur, anında kullanabilirsin para hesabına geçer ve şubeye gitmene gerek olmaz evrak da imzalamıyorsun.

Daha yüksek tutara ihtiyacın varsa şubeye gelir belgen, SGK dökümün vb. ile başvurup daha yüksek tutarlar kullanmak durumu olabiliyor. Başvurun onaylanırsa yine hesabına direk para geçer.
  • Lethe  (14.04.23 16:19:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.