[]

Duisburgdan Nereye Gideyim?

7-8 gün zamanım var. Almanya'nın şehirlerinden bir kaçını mı gezsem, Brüksel-Paris mi yapsam.
Günde 25 bin adım civarında dolasabiliyorum gücüm buna yetiyor.
Toplu taşımalarla gezip, güzel ve farklı yemekler yiyebileceğim bir rota çizmeye çalışıyorum.
Siz bu durumda nereye gidersiniz?

 
Bu sorunun cevabı bütçeye göre değişir. Duisburg fena lokasyonu olmayan bir şehir. Yakınlarda bir yere gitmek isterseniz Köln, Düsseldorf, Aachen, Utrecht, Amsterdam güzel seçenekler. Kuzeye doğru çıkarsanız, Bremen, Hamburg, Lübeck, Berlin yapılabilir. Güneye ineyim derseniz, Frankfurt, Heidelberg, Trier, Würzburg gezilesi turistik şehirler. Diğer taraftan Brüksel, Gent, Brugge ya da görmediyseniz Paris de yapılabilir.


  • but that was just a dream  (13.04.23 22:47:52) 
Brüksel Paris daha iyi. Almanya büyük oranda zaman kaybı turistler için. Zaten yemek demişsin Almanya'da yemek falan yok.

Atla Flixbus'a çık Almanya'dan. hehe
  • bohr atom modeli  (14.04.23 02:10:52 ~ 02:12:02) 
Almanya'nin sehirleri bana hep ayni geliyor biz de iki ilce bile farkli, ben olsam Köln'e bir bakardim oradan da diger ülkelere.


  • Coma  (14.04.23 06:21:34) 
amsterdam brugge paris.


  • mikahakkinen  (14.04.23 09:16:13) 
Brüksel'e geçen hafta gittim, gerçekten moral bozucu bir yer. Rota olarak uygunsa Mika'nın rotası çok güzel. Brugge'a bir gün ayırın, kalan iki şehri de 3'er gün ayırırsanız çok memnun olursunuz bence.


  • roket adam  (14.04.23 11:37:26 ~ 11:37:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.