[]

Sigaraların tadı bozulmadı mı?

kent switch içiyordum son zamanlarda tadı kötüleşmeye başlamıştı zaten ama sonra içinden uzun parçalar kömür gibi şeyler filan çıkmaya başladı.

Touch blue'ya geçtim onda da aynı, kömür mü koyuyorlar içine anlamadım kokusu ve tadı da aşırı kötü. Tütün tadı yok yani. Şimdi sigara zaten kötü kokan bir şey demeyin eskiden böyle değildir işte içenler bilir.

Sorum şu: tadını bozmayan sigara var mı piyasada, benim yaşadığımı yaşayıp değiştiren ve memnun kalan var mı?

 
Ben 2004 gibi başladım sigaraya ve kırılma noktaları oldu tatlarında. 2008 2023 ve en majörü 2019da içerisine konulan tütünün yıkanmasının yasaklanması sonrası oldu. Bilen bilir ve hatırlar, önceden Marlboroyu açınca keskin bir şarap kokusu camelda keza öyle ama farklı bir noktada, başkasındaysa viski kokusu vs. Gelirdi. Bunlar farkettiyseniz tamamen yok oldu. Hepsi tek tip kokuyor.

Maalesef regülasyonlarla belirlenmiş şekilde bok edildi sigaranın tadı. İçilecek çekilecek çile değil şu anda.
  • zoque  (13.04.23 19:54:59) 
2023 değil 2013


  • zoque  (13.04.23 19:55:28) 
Katiliyorum ayrica ek bilgi vereyim yurtdisindsn arkadaslarin getirdigi sigaralari tadinca aradaki farki goBigoruyorsunuz, bizdekilerin tadi kotu.


  • rumpleteazer  (13.04.23 20:28:31) 
Tütünün sap kısmı (herkes odun çıktı diyor ya , o işte) eskiden sapları elenir doğranmazdı , şimdi hanımla her sene 1 mont 2-3 sweet yanıkla sonlanıyor sigaradaki sap sorunu yüzünden keyfimiz. Sigaraların o müthiş güzel kokusu ; her firma kendi reçetesi ile aromalayıp , yerli yabancı tütün harmanı yapıyordu artık yapmıyorlar. Tütün kalitesi ne ise onu içiyoruz.


  • synax  (14.04.23 01:38:04) 
artık tütün standart, o da en alt kaliteden. içimdeki "ağırlık" farkı ise filtre ile sağlanıyor. ithal/kaçak sarma tütüne geçmenizi öneririm, küçücük tek dal tütün, 2-3 dal sigara kadar tutuyor beni. günlük paket tüketimim 3 paket idi...


  • ahmet oturum cerezi  (14.04.23 10:42:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.