[]

m2 macbook pro sorusu

MacBook Pro 13.3 inc M2 8CPU 10GPU 8GB 256GB SSD Uzay Grisi MNEH3TU/A

(git:www.pt.com.tr )

şimdi bu m işlemciler için farklı farklı şeyler söyleyenler var. standart ajans kişisi için uygun mudur? günlük internet işleri harici, web tasarım, psd, biraz premier, oyun oynanmıyor ama oynansa ne güzel olur. fiyat zaten applela aynı. eğitim indirimi kullanılacak.

 
m2 işlemcili 16gb ram li macbook air ları ben standart kişilere daha çok öneriyorum. nedeni, m2 air ların ekranının (liquid retina), m2 macbook pro ların ekranından (retina) daha iyi olması. aralarında göze çarpan diğer bir fark mac pro nun klavyesinde touchbar var ama bence çok gereksiz bir özellik.

tüm bunların dışında, m1 pro ve m2 pro işlemcili modeller devreye girince macbook pro, air'e göre daha ağır basıyor tabi ama standart kullanıcı için çok fazla o modeller.

m işlemcilere gelirsek, kendi özelinde çok güçlü bir işlemci ancak windows tabanlı uygulama ve programlarda neleri kullandığınıza göre size bazı sınırlamalar getirebiliyor.

son sözüm, çok ağır olmayan grafik tasarım gibi işlerde ve gündelik kullanımda benim oyum macbook air m2 işlemciden yana.
  • makarnavodka  (13.04.23 17:58:03) 
Standart ajans kişisi için uygun. Hatta standart ajans kişisi için MacBook Air çok daha uygun.
Bütçesi varsa 16 GB RAM olan versiyonu alsın.

Her türlü internet gezinme işini, tasarımı, Premiere işini vs. sorunsuz şekilde yapar.
Sorun çıkabilecek tek yer eğer bir şirkette çalışıyorsa o şirketin network'üne bağlanmakta yaşanabilecek sorun, Powerpoint'lerin bazen Mac'te farklı görünmesi, nadiren bir video dosyasının Windows veya Mac'te açılmaması gibi çok da büyük dertler çıkarmayacak işler. Bu söylediğim dertler de belki yüz dosyanın birkaçında yaşanacak işler.
  • michael_knight  (13.04.23 17:58:44) 
hali hazırda aşağıda detayları olan arkadaş var elimde. artık yetmiyor.
ekran olarak zaten 2. ekran kullanıyorum. her şey cloud üzerinde dolayısıyla 256 yeter diye düşündüm.

itiraf ediyorum: pro'da aklımı çelen tek şey touch bar :)

MacBook Air (13-inch, 2017)
1,8 GHz Çift Çekirdekli Intel Core i5
8 GB 1600 MHz DDR3
Intel HD Graphics 6000 1536 MB
  • scudman1  (13.04.23 18:06:58) 
256 gb hafızalı modellerin ayrıca daha yavaş olduğu söyleniyor. Zamanında ben de sormuştum bu soruyu. www.eksiduyuru.com Bu durumu da göz önünde bulundurun isterseniz.


  • lrdrylgh  (13.04.23 19:23:48) 
tüm yorumlar ve internette okuduklarımdan sonra şuna MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 16GB 256GB biraz daha yükseldim. ama hala kararsızım.


  • scudman1  (13.04.23 20:26:26) 
15" macbook air söylentisi var. Biraz daha mı beklesen, birkaç aya duyurulabilir deniyordu bir araştır. (son yıllarda söylentiler hep doğru çıktı)

tabii bu yeni macbook biraz daha pahalı olacaktır. Şimdi 16gb ram alıyorken 15"'te aynı paraya 8gb almak zorunda kalabilirsin falan.
  • nhk ni youkosu  (14.04.23 09:46:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.