[]

Friendzone a atan erkek

Merhaba biraz uzun,

İş yerime part time gelen bir erkek var. Bir arkadaş evinde tanıştık. 2 sene önce boşanmış, küçük çocuğu da var. Aklımdan hiç kötü bir şey geçmemişti. Güleriz eğleniriz diye düşündüm. İnstagramdan ekledik birbirimizi. Gel zaman git zaman 3-4 ay önce her iş çıkışı beraber vakit geçirmeye başladık. 1 saat kahve içelim diyoruz 7 saat falan oluyor. Mekanı kapatıyoruz. Görüşmediğimiz zamanlarda 2.5 saat telefonda konuşuyoruz. Bazen tün haftasonunu beraber geçiriyoruz. Evimden alıyor, bırakıyor, her şeyimle ilgileniyor vb.. bu davranışları beni biraz etkiledi açıkcası. Bu arada çocuğuyla tanıştırdı ve tanıştırmadan önce durmadan çok heyecanlıyım falan dedi. Çocuğunu çok seviyorum haftada 1 gün de beraber geziyorduk. Gerçekten benim açımdan hiç bir problem yoktu.

Bu tanıştığımız gün hayatında birinin olduğunu ama belirsiz olduğunu falan söylemişti, 2 hafta sonra sorduğumda bittiğini de söyledi vb..bu kişinin evine de gittim. Ama ben onun yatağında yattım o salonda. Hiç dokunmatik bişey olmadı. İkinci kere gittiğimde yine ayrı odalarda yattık. Dedim ki sanırım karşı cins olarak bişey hissetmiyor ben bunla yavaş yavaş irtibatı keseyim. Çünkü sevgili olmayacaksak neden 7 saatimi ona ayırayım ki? Hatta benimle ilgilenmediği için sitem ettim. Sonra ben 2 haftalık bi yurtdışı seyahatine gittim. Orada her gün aradı. Bu sefer ilgili davrandı. Bir an önce gel, özledim vb…

Ben döndüğümde her şeyi batmaya başladı. Beni değersizleştirmeye çalıştığını hissettim. Mesela oturuyoruz ben senin hiç instagramına bakmadım yaaa diyor, alakasız bir arabayı gösterip bu senin araban mıydı diyor. Belki bilerek yapmıyor ama artık iş istediğim yere gitmediği için batıyor. Bir kaç kere de bazı kızların ona aşık olduğunu ama onun friendzone a attığını falan söylemişti. Aşırı rahatsız oldum. Konuşmaya karar verdim ve hislerimi söyledim. Kızlar hakkında şunu dedin, arabamı bile bilmiyorsun vb… sonra kalktım gittim arkamdan gitme nolur falan dedi. Sonra bana mesaj atmış ben seni arkadaş olarak görüyordum diye. Neymiş benimle yürümeyi kahve içmeyi seviyormuş. Kalbimi seviyormuş. Ben de ben öyle sevmiyorum kusura bakma arkadaş olarak da kalmam sen de beni anla dedim. Anlıyorum haklısın iyi ol falan yazdı.

Bunlar olalı 1 hafta oldu. Hiç iş yerinde bile karşılaşmadık. İnstagramla alakası olmayan insan storylerime dakikasında bakıyor. Hiç story paylaşmayan insan story paylaşıyor çocuğuyla foto koyup kayahan şarkısı falan ekliyor. Sizce bu adamın amacı ne? Üstüme alınayım mı? Neden beni friendzone a attı? Ben kendi kendime gelin güvey olacak birisi değilim. Erkeklerle de gayet arkadaş olabiliyorum ama hem bazı insanlar sizin aranızda ne var yaaa gibi şeyler söyledi hem de ben his olarak öyle hissettim. Öpmesi davranışı falan farklı gibi geldi ama yanılmışım demek ki? Sizce bu olayı nasıl atlatırım? Sürekşi baksın diye story koyasım geliyor. Ben bu değilim. Gururum incindi.
Okuduğunuz için teşekkürler.

 
İnsanların potansiyellerine değil ağızlarından çıkan sözlere gerçekten inan


  • freebird5406_2  (13.04.23 15:54:03) 
Sebebini bilemeyiz. Başka bir ilişkisi olabilir. Kafasında başka beklediği biri olabilir. Eşcinsel eğilimleri olabilir. Aseksüelleşmiş ve gerçekten arkadaş arıyor olabilir. Sırf flört etmeyi, egosunu okşamayı seviyor ama yalnız kalmak istiyor olabilir. Belki de pek arkadaşı yoktur, samimi bir arkadaş istemiştir...

Bana da durum tuhaf geldi, yani senin kendi kendine gelin güveyi olmadığın aşikar.

Ama seni arkadaş olarak gördüğünü söylediyse olay bitmiştir. Senin açından zorlamanın manası yok. Kendi yoluna bakman gerekiyor. Enerjini başkalarına odakla.

Kafayı çok taktıysan, bu hikaye atmalarında falan ima arıyorsan, açık açık sor bir kez daha. Cevabını al, ona göre devam et. Çünkü adamla 7 saat birlikte vakit geçirirken niyetini anlamadıysan, instagram hikayelerinden çıkarım yapman imkansız.
  • long live rock n roll  (13.04.23 15:55:51 ~ 15:56:40) 
Bence bu adam seni çocuğuna ana yapmak istemiş. Yapabileceğin bir şey yok.


  • dissendium  (13.04.23 16:10:38) 
Yaa kusura bakmasın da bu anlatılanlardan sonra kalkıp da "arkadaşım olarak görüyorum" falan nedir yaa allah aşkına liseli misin triplere bak.
Şu "ıssız adamları" kendi hayatlarında bırakın ne halleri varsa görsünler.

Her şeyi böyle net konuşmuşsunuz çok güzel illa bir şeyler seziyorsan ve netleştirmek istiyorsan tekrar sor long live rock n roll +1 diyorum bu noktada.

Ama gururunu inciten böyle gel gitleri olan biriyle de bir şeye başlaman bilmiyorum bence doğru değil tabii ki sen bilirsin.

Bence görüşmeyi kesmelisin, bu tip insanlar kafanın bir köşesinde kaldıkça bile huzursuz etmeye devam ederler.
  • Dağcı  (13.04.23 16:25:02) 
Benzer bir seyi isyerinden bi kadinla yasadim. Uzaktan calismamiza ragmen haftada 4-5 gunu sabahtan diger sabaha kadar neredeyse birlikte geciriyorduk. Duyuruya ragmen acildim arkadas goruyorum falan dedi sonra ben aight diyip hayatima devam edince yine hic insta kullanmayan insan hikayelerimi falan begenmeye basladi.

Hicbir sey cikmaz o insandan. Size deger veren birini bulursunuz zaten bu insani atlattiktan sonra.
  • aguen  (13.04.23 17:07:41) 
Yani bu tarz durumlar genel olarak erkeklerin başına sıkça gelen şeyler. Dolayısıyla konunun uzmanı olmasam da, kadın bireylerin tavsiyelerini kulakardı etmek isteyebilirsin. Çünkü bununla başa çıkmak erkeklerin rutini.


  • nejdet c  (13.04.23 19:06:45) 
Bir de aklıma şu geldi. Anlattığınız kadarına bakınca, görülüyor ki o veren siz alan tarafmışsınız. Çok vermiş ve sizden bir şey görememiş de olabilir.


  • nejdet c  (13.04.23 19:09:29) 
ilgi manyağı, ilgici, flörtöz diyebiliriz. dikkat çekmek 1. isteği. sen ciddili ilişki deyince de kaçıyor. kaçıngan birisi


  • ala09  (13.04.23 19:16:25) 
o dengesiz
ama sen de nasıl olsa çocuğu var kim kabul eder ki onu gibi düşüncelerle kendini üstün gördüğün için extra üzülmüşsün

  • bir soru sorcam  (14.04.23 14:35:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.