[]

sıfır araç tesliminde bahşiş-tatlı

bu işler nasıl oluyor arkadaşlar adeti nedir bahşiş mi verilir tatlı mı götürülür ne kadar verilir falan ne götürülür. benzinciye falan da mı bahşiş veriliyor ona ne kadar verilir?




 
Sadece arkadaşlara tatlı olabilir bildiğim


  • diyecevaplandı  (12.04.23 18:56:23) 
Anahtarı teslim ederken belli ediyorlar zaten bahşiş istediklerini. Bir 100 lük verirdim ben olsam.

Pompacı da istermiş gibi hareketler yaptı. 'Hiç aklına getirme. Araba patronun. Ben sadece şöförüm.' dedim.
  • Mirket  (12.04.23 19:17:36) 
hiçbirine vermem. milyona araba alıyoruz bi de bahşiş mi vercem?
aldım vermedim.

  • jelly bear  (13.04.23 02:05:13) 
5 kuruş bile vermem ne bahşişi


  • Erestor  (13.04.23 09:43:29) 
Anahtarı teslim eden adam ehe mehe bir şeyler dedi 100 tl ateşledim ona.

Onun dışında diğerleri +1 fiyatları her ay yok yere %3 %5, müşterileri birbirine kırdırma falan derken nerelere çıkardılar hak etmiyorlar bence de böyle bir jesti.

İlk aldığım yerdeki pompacı da abi hayırlı olsun falan dedi ona sadece teşekkür ettim. İkinci kez benzin aldığım eleman benzin kapağı sıkışmış falan yaptı önden camı vs. de silmişti nakitim yok dedim 5 tl verdim ona da. O da ilk ve son oldu daha vermem.
  • chicha_v2  (13.04.23 09:52:46) 
Nazar var kem göz var, araç alırken anahtarı teslim eden adama verilir bahşiş, bir de ilk yakıt aldığında pompacıya verilir.

Bu kişiler zaten toplumun en alt tabakasındaki, gelir grubu çok düşük kişiler. Milyonluk araba almışken bir garibana yemek parası vermek sizden bir şey eksiltmez.

Arkadaşlara da tatlı ısmarlanır, alkol alınan bir arkadaş çevresi varsa "ıslatalım" geyiği ile alkol de ısmarlanır.
  • John Bloor  (13.04.23 14:04:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.