[]

Yandaş medya bombardımanı

Normalde tv izlemiyorduk kafamız biraz rahattı ama son 1-2 aydır misafirliklere gidiyoruz yemeğe çağırıyorlar sağolsunlar. Burada hanımın akrabaların birazı muhafazakar ve erdoğanı destekliyor. Hatta çoğu desteklemiyor aslında baya eleştiriyor kimi dönmüş o yoldan sanırım. Birazı da muhalif. Haliyle bir yerde fox, halk, tele 1 falan açık bir yerde de a haber, atv falan. Ki o eleştirenler de neden yandaş medyayı açıyor bilmiyorum. Eski alışkanlıklar herhalde anlamadım. Belki de benim kafam karıştı galiba erdoğana oy vericemcilerdendir :)

Neyse soruma geleyim son zamanlarda şunu fark ettim. 3-5 kanal dışında bütün kanallarda inanılmaz bir yalan yanlış saldırı ve beyin yıkama var.

Yani kılıçtaroğlunun seccadeye basmasından tutun da hdp ile görüştü diye terör ele başlarından tebrik mesajları almış da, meydanlarda halay çekmişler de, kılıçtaroğlu teroristmiş de... habere böyle giriyorlar, kanıt bekliyorum, kanıt da yok tamamen algı yönetimi.

Şimdi bunu normalde de sistematik yapıyorlardı zaten ama bana nedense dozaj baya artırılmış geldi. Bazı sosyal medya yorumlarında da bunun işe yaradığını, gerçekten halkın her zaman olduğu gibi çok güzel milli ve dini duygularının sömürüldüğünü görüyorum.

Muhalefet böyle bir bombardıman ile nasıl baş edecek, bu insanlara nasıl ulaşacak? Siz bir umut görebiliyor musunuz ben pek göremiyorum :/

 
Umut kavramından yola çıkarsak gözden kaçan bir hususu belirtmekte fayda var.
Ben, bizdeki (hangi kesimden olursa olsun) medyanın, insanımızı özellikle dışarıdaki gelişme ve haberlerden uzak tuttuğunu ve insanımızın tamamen sadece iç siyaset ve buna bağlı gerilimlere bile bile seyirci bırakıldığını düşünüyorum.

Bu yaklaşan seçim döneminde sosyal medya ve TV kanalları vs. ile insanımız yönlendiriliyor.
Bir kaç insaflı gazeteci bir şeyler dile getirebilyorsa ne ala.
Ayrıca sokak röportajları internetten anketler ile gündem veya seçim sonucu belirlenemez.
  • diyecevaplandı  (12.04.23 15:49:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.