[]

kasko

Merhaba,
Kasko fiyatları inanılmaz yükselmiş. Fiyatlar acenteden acenteye değişir mi acaba başka birkaç yerdne baktırsam. Yoksa baktırdıkça fiyat yükselir efsanesi doğru mu?



 
baktırdıkça fiyat yükselmez sigortam.net üzerinde yazan fiyata yakın çıkıyor her yerde.


  • alp9900  (12.04.23 09:00:42) 
baktırdıkça fiyat yükselir. sisteme her girişte diğer sigortacılar görüyor ve bu araçta neden bu kadar çok giriş var deniyor.


  • mikahakkinen  (12.04.23 09:24:44) 
sigortam net'ten daha az teklif veren acente bulman imkansız. hepsi karj marjı koyuyor çünkü. sigortam nette çıkan ve sana uygun olanı seç. kimseye sordurmana gerek yok.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (12.04.23 09:37:53 ~ 10:47:29) 
Baktıkça fiyat yükselmiyor da bakıp kasko yaptırmayıp gün atladığında fiyat yükseliyor. Misal bugün sigortam.net'e baktın sana 5000 lira teklif verdi ama yaptırmayıp 1 hafta sonra tekrar teklif aldığında 7 bin lira oluyor. Ha ama bu baktığın için değil kasko tarihin bitime yaklaştığı için öyle oluyor, ilk teklifi almasaydın da mesela yine 7000 lira teklif alırdın muhtemelen; kasko tarihinin bitimi yaklaştıkça fiyat da aynı oranda artıyor, çok bekleme yani ben 1 haftada ilk teklifle ikinci teklif arasında 4000 lira fazla ödeme yapmıştım. Ayrıca sigortam.net'ten daha ucuz bi yer bulman gerçekten mümkün değil bence de.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (12.04.23 10:58:33) 
Düzgün bir kasko sigortası,
araç bedelinin %6'sı kadardır.

Arabanızın değerine göre karar verin.
  • alfired  (12.04.23 11:31:14) 
%6 olsa kimse sigorta yaptırmaz.


  • jelly bear  (12.04.23 11:49:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.