[]

bu aşkın sonu nereye gidecek...

iç dökeceğim yoksa olduğum yerde patlayacağım artık.

aynı bölümde olduğumuz bir kız var. bir arkadaşıma benden hoşlandığını söylüyor. işin iyisi ben de bu kızdan uzun zamandır hoşlanıyorum. daha önce hiç muhabbetimiz olmadı. geçen sabah da ben çay alırken konuşmaya çalıştı. ben de karşılık verdim ama ders vakti yaklaştığı için çat diye gittim görüşürüz diyip. daha önce de benzer bir diyalogda böyle basıp gitmiştim. bilerek değil valla, acelem vardı. o diyalogdan sonraki ilk konuşmamız bu oldu. o günden beri benim için kıpır kıpır. duramıyorum yani yerimde. ortak dersimiz yok ama girdiğini bildiğim bir ders için bugün sınıfın kapısında bir saat bekledim abartısız. gelmeyeceği tuttu. başka da hangi dersi alıyor bilmiyorum. koca bölüm. ortak arkadaşımız da yok. karşılaşmış olma süsü vermek istiyorum. gidip çat diye instagram'dan da yazmak bir seçenek ama oha.. hayır. belki yazar diye bugün bir sürü story attım, bir tanesine bile yazmadı. zaten niye yazsın? haftayaki dersten önce benim bir şeyler yapmam lazım. cidden olduğum yerde duramıyorum. ne yapayım? bir bahane mi bulsam? ne bahanesi?


 
Sen onun storyisine yaz, direkt mesaj da atabilirsin ilk adımı atmakta bir sorun yok. Sonraki tavırlarına göre yazıp yazmayacağına karar verirsin.


  • olaylar olaylar  (11.04.23 23:36:34) 
Girdiği bi dersi bulursan git o dersi dinle, çıkışta da muhabbet et. Bu dersi almıyorum ama merak ettim şu şu nedir şunu anlamadım vs
Bu arada kantinde çay içelim mi
Hoop al sana muhabbet, sonra cebini iste


Buna imkan yoksa instadan yürü gitsin bee ya
Gençlik güzel şey
  • photo85  (11.04.23 23:37:07) 
ne güzel be ben heyecanlandım vallaha. Gençlik çok iyi lan kıymetini bilin bir daha o günlerin ve o hislerin gelmeyeceğini bilmekten daha acı hiçbir şey yok. Dostum şartlar olgunlaşmış işte kahveye davet et olsun bitsin. Süs müs verme abi içinden geldiği gibi ol neden çekiniyorsun ki istihbarat tamam, kızın çabası da cabası.


  • guitarissimo  (12.04.23 01:59:24 ~ 02:01:56) 
karsilasmis olma mesaji falan verme. ezikce bir hareket. filmlerde olur oyle seyler. gercek hayat oyle degil.

git onunla ilgilendigin icin orada oldugunu goster. sen erkeksin yahu. almak istedigin seyi gidip alacaksin. cok basit.
  • alperz  (12.04.23 09:06:18) 
Kizi iki kere ayakustu birakmissin, kiz senin storyne cevap yazar mi? Instagramdam eklemenin nesi oha? Boyle boyle yordunuz kendinizi?
Oglum sen erkek tarafisin farkinda misin? Kizi baskasinin yaninda gorunce uzulme sonra.
Yani ozetle seviyosan git konus bence.

Ya da hadi bunu yazmayacaktim ama yazayim, senin yapabilecegin maximum hareket storysine falan cevap yazmak sanirim. Sen oyle bi basla bakalim.
  • balpolen  (12.04.23 09:17:30) 
Cevabınız soruda gizli değil mi ki zaten? Kız doğrusunu yapmış, sizi gördüğü yerde sohbete başlamış, ayaküstü çay alıyormuşsunuz mesela, ne güzel işte. Siz de gördüğünüz yerde sohbete başlayın neden bu kadar dert ettiniz ki?

Konuya da "iki seferdir düzgün konuşamadık" temasında girerseniz yarıda kesilen sohbetleri önemsemediğinizi düşünmez daha rahat olur.
  • akhenaten  (12.04.23 09:22:05) 
karşılaşmış gibi yapma direkt konuş. kızlar bu konularda cesur ve ne istediğini bilen erkekleri severler.


  • Hallegadola  (12.04.23 09:32:08) 
İkidir oturup sohbet edemedik diyip çek kızı bir kafeye sohbet et. Karşılaştık ayağı yapma bence de hiç. Direkt yekten git konuş madem karşılıklı etkileşim var taktiğe gerek yok bile.


  • bigcaptain  (12.04.23 10:23:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.