[]

kilitlenmeyen kapı?

bu bildiğimiz oda kapısı. çok eskiden boyanırken kilidin dili içerde kalmış. boya kuruyunca olduğu yerde yapışmış kalmış. zorlama, kazıma filan kâr etmiyor, dil kıpırdamıyor, kapı kilitlenmiyor. istiyorum ki içerden de dışardan da kilitleyebileyim ama kilidin dili gibi kapı kolunun düzeneği de olduğu gibi yerine yapışmış olduğu için kapıyı değiştirmeden kilidi değiştirmenin mümkün olacağını sanmıyorum. var mıdır alternatif kilitleme olayı? asma kilitle filan olacak iş değil bir de.




 
iki saat kazımaya uğraştım o boyayı ama işe yaramıyor maalesef :( kilitleyemiyorum lanet kapıyı :(


  • kedi olmus gidiyorsun  (27.06.10 00:16:09) 
evdeki başka bir kapıyla değiştiremez misiniz? ben de pek anlamam da bizim evde bikere çok kolayca kapıları sökmüşlerdi, belki daha kolay olabilir.


  • yellow brick road  (27.06.10 00:38:58) 
@rocko, dilin etrafı kapıya tamamen yapışmış kesinlikle girmiyor bıçak.. boya tabakası tahminimden de kalınmış. dilin bulunduğu yerin vidaları tamamen boya katmanlarının altında kalmış hatta ne yaparsam yapayım vidaya ulaşamadım.
@yellow brick road, evdeki tüm kapılar maalesef aynı durumda. ev biraz fazla eski çünkü..

özel hayata saygı bu kadar zor kazanılan bir şey olmamalı ya! nasıl kilitlenir bir kapı üff :/
  • kedi olmus gidiyorsun  (27.06.10 00:44:29) 
sürgülü bi kilit al ve onu tak kapıya. hani şu kafelerde, alışveriş merkezlerinde oluyor ya bir tarafı kapıda bir tarafı kapının pervazında olacak. kapdaki kısmı itip kitleyeceksin.


  • ruhibirbanyo  (27.06.10 01:15:12) 
@ruhibirbanyo, o içerden kilitlemeye yeter, ben odada değilken de kilitleyebilmek istiyorum..


  • kedi olmus gidiyorsun  (27.06.10 01:25:08) 
yahu tiner denedin mi sen?


  • 6 underground  (27.06.10 02:57:37) 
denemedim. aklıma geldi ama bilemedim işe yarar mı yaramaz mı. yarar mı ki?


  • kedi olmus gidiyorsun  (27.06.10 03:28:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.