[]

Isteme cicegi ve cikolatasi nasil olmali?

yabanci damata soyleyecegiz. nasil tarif edilmeli? butcesi ne kadar olmali? gosterisli mi olmasi gerekiyor?




 
tamamen tercih. ama iyi bi şey hazırlansa özen gösterdiğini gösterir biri bana çiçek alcaksa 5 gül almasın yani 50 gül olsun :)))) çikolata da hakeza. beyaz gül olabilir kırmızı olabilir. büyüklük olarak şöyle bi şey olabilir www.wishflowersdesign.com


  • ala09  (11.04.23 13:05:56) 
eğer gelin sizseniz veya ailenizden biriyse zaten buraya sorduğunuza göre aklınızda bir şey yok. Şık bir şey alıp gelsin işte.

Ben Divan pastanesinden şık kutulu güzel bi çikolata almıştım, büyükçe bir şeydi. Çiçeği de mahalledeki güzel bi çiçekçiye gidip yaptırmıştım eşim gül seviyor (ben sevmem mesela) 33 adet miydi neydi baktım daha azı küçük görünüyor, bu da iyi gibi. O gün sabah babamla gidip yaptırmıştık.
  • nhk ni youkosu  (11.04.23 13:07:29 ~ 13:07:53) 
istenecek kisi kimse gidip birlikte secsinler, cicekciyle de birlikte konussunlar, o gun geldiginde damat sadece gidip alsin gelsin. sacma sapan bir gelenek icin bu gelenegi bilmeyen ve onun icin de bir sey ifade etmeyen insani zorlamaya ne gerek var? ayrica yabanci damadin turkiyede kaziklanma ihtimali 100%. ben sevdigim insanin bu sekilde kaziklanmasini istemem ve secerken zorlanmasini da istemem, gidip makul bir sey soylenir ayarlanir.


  • kassiopeia  (11.04.23 13:11:47) 
benim kız isteme çiçeğim buydu.

www.rosanigrum.com

çikolata da bu.

www.vakko.com
  • gabe h coud  (11.04.23 14:00:11) 
Çiçekçiye gidip en iyisi desin, kendine gelsin, hatanın neresinden dönse kardır.


  • kimlanbu  (11.04.23 16:45:56) 
Çiçekçiye söyleyince hallediyor şık bir şey yapar. Çikolata da aynı şekilde isteme çikolatası diye belirtince ona uygun şekilde yapılıyor.


  • Gradient_tabanlı_mor  (11.04.23 22:57:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.