[]

Turkiye Disi Tatil Mekani Onerisi

Esimle Turkiye disi bir deniz tatili plani yapmaya calisiyoruz. Tarihlerimiz Haziran 12-19 arasi olacak. Ingiltere'de yasiyoruz, Schengen ve ABD vizemiz var. Daha once Ispanya, Yunanistan'da deniz tatili yaptik ama artik farkli yerler kesfetmek istiyoruz. Haziran ortasi Ege denizi bize soguk gelecek. Aklima Malaga geldi ama 7-8 gun bayar diye dusundum. Sardinia'yi dusunduk ama araba kiralamaya cok yanasmak istemiyoruz. Soyle hem etrafini dolasabilecegimiz, hem denizini sevebilecegimiz bir yer istiyorum. Onereceginiz herhangi bir ulke var mi? Aslinda Uzakdogu'ya da cok okayiz ama 7-8 gunlugune git gele degmesi lazim. Gelsin oneriler:)




 
hırvatistan, dubrovnik arada karadağa gidilir.


  • anten  (10.04.23 15:35:45 ~ 15:36:11) 
Italya varken hirvastistan cok anlamli gelmedi.italyada bi yer secseniz size daha makul gibi. ek olarak cape town nasil olurdu? cok uzak ama 1 hafta da yeterli gorunuyor


  • ala09  (10.04.23 15:59:27) 
Biz de Ingiltere'ye komsu ulkede esimle benzer arastirma icindeyiz. Deniz tatilinden beklentinizi bilmiyorum ama Turkiye'deki deniz tatili kalitesini biz baska ulkelerde yakalayamadik. Eger Ege Haziran'da soguk olur diyorsaniz Akdeniz'e bakabilirsiniz.

Ek olarak, Muson sezonu oldugu icin Haziran'da Uzak Dogu pek tat vermez. ABD vizeniz oldugu icin soyluyorum, benzer sekilde Karayipler de Haziran'da keyifli olmaz. Ille Turkiye disi olsun diyorsaniz Portekiz'i de dusunebilirsiniz ama Atlantik Okyanus'u soguk gelebilir.

Geriye Akdeniz ulekelri kaliyor, Sardinia'da araba kiralamak gerekmiyor guzel toplu tasima sistemleri otel plaj arasi mevcut, ama bence bir Turkiye deniz tatili olmuyor hicbirisi.

Takipteyim ben de, belki faydali oneriler gelir biz de faydalaniriz :)
  • sertac akin  (10.04.23 16:35:42) 
Girit tabiki. Giden bir daha vazgecemez, hayat boyu tum tatiller sorted.


  • freedonia  (10.04.23 16:43:31) 
Kefalonya yunanistan’da (arabalı) ya da hırvatistan (arabalı) Otel tatili yapmak istiyorsanız ama mallorca ya da türkiye.

Sardinya arabasız da yapılıyor (yaptım) ama tabi kemarda köşede kalmış koyları gezemiyorsunuz tabi.
Ya da italyada liguria bölgesi. Toplu ulaşım çok iyi.
  • kuehles blondes  (11.04.23 13:59:30) 
sicilya'yi tavsiye ederim, arabasiz gayet guzel yapilir tatil. otobus var bir cok yere.


  • kassiopeia  (11.04.23 15:39:05) 
bahamalar veya turks& caicos


  • mysql34  (11.04.23 16:00:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.