[]

nevresim yorgan nereden alalım

ben bu işlerden pek anlamıyorum da madame coco ve english home'a kalitesiz diyor annem nevresim vs. konusunda. ikea'dan baktık bi geçen üstün körü yorganları oranın da dandik bulundu ama nevresimleri beğenildi fakat çok fazla fiyat aralığında çeşit var orada da hangisini alacağını şaşırıyor insan. desen çeşitlerinden bahsetmiyorum kalite, tür çeşitlerinden bahsediyorum tabi. neyse nevresim yorgan gibi ürünler için kalitesi iyi olan ama aşırı pahalı falan da olmayan tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?

ikea'daki nevresim çeşitleri hakkında da tavsiye olabilir alacaksan şu şu modellere bak daha pahalısı lüks ucuzu dandik olur dediğiniz varsa.


 
penelope
battal boy için linens

  • gabe h coud  (10.04.23 15:04:55) 
Chakra overler genelde ama ben tac in pamuk saten aliom. ama
ikeanin soyle bi meselesi var genelde standarttan 5-10 cm farkli oluyo. ordan aldigim nevresimler sadece ayni markanin yorganlarinda duzgun oluyo. o yuzden olculere dikkat. ikea kaz tuyu yorgan kullaniyorum, memnunum.

  • ala09  (10.04.23 15:51:08) 
Nevresim ve yorganı Yataş'tan almıştım. Fiyatına göre kaliteli olduğunu düşünüyorum.


  • elvan abeyiylegezse  (10.04.23 15:59:54) 
İkea'nın yastık kılıfları 50x60 dır. Bizim ülke yastıkları 50x70 olduğu için problem yaşarsın.

Nevresim takımında önce yastık kılıfı, sonra çarşaf, en son nevresim eskir. Hangisi raslarsa onu kullanan biri değilsen, benim gibi takım halinde kullanma takıntın varsa ve desensiz, tek renk seviyorsan, Özdilekte, tek tek satılan nevresim takımları var. Kaliteleri de iyi. Tavsiye ederim. Takımın herhangi bir parçası eskiliğinde ya da lekelendiğinde gidip sadece o parçayı alabilirsin.

Bir de, zevke tabi gerçi de, lastikli çarşaflar daha kullanışlı diye düşünüyorum.
  • Mirket  (10.04.23 17:15:42 ~ 17:23:16) 
Yataş +1


  • dreamnesiac  (10.04.23 18:28:54) 
özdilek, karaca


  • bir soru sorcam  (10.04.23 19:12:32) 
Bu kış Yataş'ın en kalın ve ağır yorganını aldım, yün yorgan bakımı zor diye kullanmıyorum, yün yorgan özlemimi azalttı.
Özellikle yorgan için Yataş +1

  • kobuzchu kiz  (10.04.23 22:31:24) 
Nevresimde ve havluds bana herkes özdilek önermişti, haklılarmış kalitesinden memnunum.


  • turuncu tonlarda  (11.04.23 12:41:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.