[]

Evidea, masa parçası

Merhabalar. Trendyol'dan bir masa almıştım. Satıcı Evidea. İki tane parça hatalı çıktı. Fotoğrafını ekliyorum.

i.hizliresim.com

Soldaki ince olan doğru, sağdaki kalın olan yanlış.

Masanın yerle temas edeceği parça.

Evidea mağazası satmıyor, müşteri hizmetleri Trendyol siparişleri için parça gönderemiyoruz dedi. Koçtaş da satmıyor. Bir yerde buldum ama uygun değildi.

Bu parçayı nerede bulabilirim? Site tavsiyesi de verebilirsiniz. Sağ olun.

 
herhangi bir mobilya malzemesi satan nalbura gidin, 1-2 lira bişeydir. Belki normal nalburda da olur ama mobilya aksesuarcısı nalburu kesin çözüm.

Neredesiniz? İstanbul mu?
  • John Bloor  (10.04.23 13:14:29) 
Bulunur da bire biri biraz ugrastirabilir.

Yalniz oyle bi dunya yok seve seve o parcayi sana yollamalari lazim.

Ha olmazsa fikir olsun diye: ceyhunlarplastik.com

Bu urun dogru olmayabilir de referans olsun diye attim
  • floydian  (10.04.23 15:22:28) 
Adem Koç Plastik, Ankara, plastik ve bu gibi ufak parça namına ne varsa satıyor. Burayı bulana dek anam ağladı. Kiracı yandan açılır kanatlı masayı kırmış, plastik 30 tane parçası var, iki set aldım, 60 lira, kargoyu da ben ödedim 40 lira. 100 liraya 5000 liralık maşa sandalye takımını kurtardım.

Amazon, trendyol, hepsiburada her şeyde mağazası var, bulursan ne ala bulamazsan wa hattına yaz, cevap veriyorlar.
  • mahsus mahal  (10.04.23 16:15:14) 
Çok gezdim ama sadece kalın olanı buldum. Kocaeli'deyim. Trendyol'dan satıcıya mesaj attım. Belki gönderirler.


  • dissendium  (10.04.23 17:35:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.