[]

İngilizce soru

ibb.co

Cevap nedir arkadaşlar? Mantığını anlatabilir misiniz?


 
Cevap LOVED

Mantıken WAS LOVING olması gerektiğini düşünebilirsin, çünkü süreğen bir durum. Ama öyle değil. Şöyle düşün; bisiklet sürmeyi şimdi sevdiğinden bahsetmek istesen ''She loves riding a bike'' dersin, ''She is loving riding a bike'' demezsin.

Present continuous bir eylemin geçmiş zamanını anlatırken WAS DOING şeklinde bahsedersin ama geniş zaman bir eylemin geçmiş zamanını anlatırken DID şeklinde bahsedersin.
  • long live rock n roll  (10.04.23 12:20:49) 
2023'de gramer bos is abi. State verblerin'in continuous formlari gayet kullaniliyor. Mc donald's slogani ile bilinir oldu ama gerci oncesi de varmis I am wanting cigarette falan asiri duygu katiyormus olaya. Emphatic do muhabbetinden did love da olur. Neyse textbook ongilizcesinden devam loved dogrusu.


  • freedonia  (10.04.23 13:05:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.