[]

kedinin patileri toprak olmus

islak toprakta yata yata toprak dolmus patileri. neden temizlemiyor sizce? 1 gundur oyle. islak toprak bizim bahce. kedi de bahcede yasiyor. evi, minderi falan var.
ben kediden korktugumdan dokunamiyorum. ama baya toprak girmis aralarina topak topak.



 
Yahu ne yapacaksın kedinin elini ayağını? Boşver. Çok ihtiyaç duyarsa kendi kendini temizler o.

İnsanların hayvanlara aşırı müdahil olması iyi bir şey değil. Geçende bir arkadaşımızın bir paylaşımını gördüm. Millet yavru kumruları falan "üşür" diye eve alıyormuş falan. Bırakın yahu hayvanların yakasını. Onlar kendi başlarının çaresine çok iyi bakar. Beslemeyin, bakmayın. Doğanın düzenini bozmayın.
  • alperz  (09.04.23 21:39:38) 
Kediler cins cins. Erkek kediyse disiler kadar temizliklerine duskun olmuyorlar. Bizim Garfield kilikli bir erkek kedi vardi, les gibi gezinirdi, yalanmaya useniyordu resmen. Kakasini bile usulen uyduruktan kapatirdi. Baska bir kedimizde de obsesif kompulsif bozukluk vardi. Kedi sabahtan aksama kadar yalanirdi. Insan eli degdi mi komple bastan yalanirdi. Diger kedilerin kumunu kontrol eder, duzgun kapatmayan varsa onlarin da kakalarini kapatirdi.
Ama illa da temizlemek istersen bardakla patilerine biraz su dok, islaninca gerisini yalayarak temizler.

  • congratulationsyouwon  (09.04.23 22:36:10) 
Yalanmıyorsa ağız enfeksiyonu olabilir. Ağzını koklamayı deneyin. Öyle hayvanlar kendilerine çok iyi bakıyor diyenlere de aldırmayın. Her gün bir iki yaralı, hasta kedi yakalıyoruz.


  • one minute  (10.04.23 17:35:40) 
hasta olan, ölecek olan hayvanları iyi ederek doğanın işine karışıyorsunuz. milyonlarca yıldır devam eden ayarı bozmayın. zayıf olan ölsün.


  • alperz  (10.04.23 17:41:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.