[]

heyet raporu - işitme kaybı

tek kulakta total işitme kaybı olması (diğer kulağın sağlam olması) devlette sözleşmeli personel için heyet raporu almaya engel midir? (her türlü iklim koşulunda çalışabiliyor olmak diyor)




 
Aynı dert bende de var, ancak tek başına işitme kaybı engelki raporu almaya yaramıyor. Kesin yol psikolojik sorunların da olması. Kulaktan en çok %35 veriyorlar, negatif sonuçlanıyor, üzerine bir de protez takmanı istiyorlar.

Öncelikle erişkin sağlık kurulu randevusu alacaksınız, sorunu belirtip sizi sevk edecekler, bu poliklinik KKB olacak, gözü de yazdırın... Poliklinik yoğunluğuna göre size o günde randevu verebilir sonrasına da... Muayene olun, durumu izah edin, dinleme ve konuşma, harfleri anlama odaklı odyometri testi yapılacak, çıkan sonucu doktora verin o da kurul kağıdına yazar. Sağlık kurulu sekreteri sizi kurula çıkmanız için gün verecek, hepsi bu kadar.
  • mahsus mahal  (10.04.23 16:26:10) 
@mahsus mahal teşekkürler ancak buradaki sorumuz aslında engelli raporu almak değil. sözleşmeli personel için işe giriş heyet raporu (sağlamdır) alabilmek...


  • gokyuzu gibi  (10.04.23 17:10:14) 
o zaman alacağın randevu genel muayene polikliniği olacak; ehliyet yenilemek, işe girmek için bu polikilinik sana olur belgesi ya da rapor düzenleyip verecek. Ücrete tabii olup 220 TL ödeyeceksin, sonra seni KKB'ye yönlendirecekler, muayene, test ve yeniden muayene sonra alacağın raporla genel muayene polikliniği verecek raporu, hepsi bu kadar.


  • mahsus mahal  (10.04.23 20:05:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.