[]

Kardeşler arasında kıskançlık var mı?

soru başlıkta.




 
kendi adima konusursam cocuklukta evet, yetiskinlikte hayir. benden iyi yasasin isteyecegim tek insandir canim kardesim.


  • antikadimag  (09.04.23 01:54:40) 
yok king.


  • baldur2  (09.04.23 02:16:01) 
Bizde yok. Bir iş arkadaşım var. Kızın ikizi var. Aralarında acayip bir kıskançlık var. Yani bir insan kardeşinin kendisinden kötü durumda olmasından, daha az maaş almasından vs mutlu olur anlamıyorum. Sevgilisini bile kardeşininkiyle kıyaslıyor mesela çok garip.


  • asap raki  (09.04.23 02:24:45) 
Yeni bir ev aldım. Dıdısının dadısı bile hayırlı olsun dedi, kardeşim hariç. Yaş farkı azsa oluyor bence.


  • marla is in my head  (09.04.23 02:52:42) 
@marla is in my head

hayırlısı olsun hocam
  • sassot  (09.04.23 04:03:25) 
Kardeş kardeşi niye kıskanır anlamış değilim. Anne-baba kardeşleri birbiriyle çok fazla kıyaslayarak büyütmüşse belki onun etkisi olabilir diye düşünüyorum ama diğer gibi insan kardeşini kıskanmazmış gibi geliyor. Kardeşlerime bu aralar aşırı kılım, hatta çok kızgın ve kırgınım bazı nedenlerden dolayı ama kötü olsunlar vs istemem asla.


  • yazdonumu  (09.04.23 04:24:10) 
3 kardeşiz küçükken olurdu ancak şimdi olmuyor benden iyi yaşasınlar +1


  • mirty  (09.04.23 08:17:24) 
bi abim var, hayat görüşlerimiz, karakterlerimiz çok çok farklı ama başarılı ve mutlu olmasını, onun adına hep iyisini isterim. yakın çevremde de kardeş kıskançlığı yok.


  • deartheodosia  (09.04.23 10:08:58) 
Hiç yok. Hepsini canımdan çok severim.


  • gabe h coud  (09.04.23 14:29:33) 
Kardeşimle aramda 2.5 yaş var. Küçükken yapmadığım kıskançlık kalmamış haliyle ama şu anda canımdan çok severim cümlesini bir tek onun için kurabilirim sanırım. İsterim ki hep çok mutlu, başarılı, sağlıklı bir hayatı olsun; hiçbir kötü şey başına gelmesin. Dolayısıyla kıskançlık ona karşı hissedeceğim en son duygu.

Kendisi de bir insanın sahip olabileceği en iyi kardeştir ama, belki de onun etkisidir bu. Başka bir kardeşim olsa farklı olabilirdi durum.
  • fraise  (09.04.23 16:09:31) 
Bizde var. Abim nedense çocukluğumdan bu yana hep beni kıskanıyor. Hatta ben bebekken annemin son anda fark etmesi ile ölümden dönmüşüm. Adam resmen beni kucaklar gibi yapıp boğazımı sıkmış. Canı sağ olsun. Hiçbir zaman klasik abi erkek kardeş ilişkimiz olmadı. Birden çok o ilişki olsun aramızda diyerek adım attım fakat kendisi istemedi. Sorarsak çok sever beni. Umurumda mı? Değil. Yalnız doğdum, yalnız yaşayarak bugünlere geldim. Bundan sonra yalnız ölmeyeceksem eşim olacak kişiden ötürü olur. Aile vb kavramlar o yüzden bana hem uzak hem de özlemini duyduğum bir şey.


  • ulukayin  (09.04.23 20:15:06) 
Bizde olmadı çok şükür, ama ailelerin kardeşleri yetiştirmesiyle ilgili bir şey. Var öyle bir tanıdık, abla ve erkek kardeş, aile doğulu ve oğullarını cidden daha çok seviyorlar. Mal paylaşımında adil olmuşlar ama olay sadece mal değil ki. Kızının yaptığını beğenmez ama oğlu hakkında konuşurken gözlerinden kalpler çıkıyor annenin. Şimdi o abla nasıl kıskanmasın...


  • SiyamkedisiZorro  (10.04.23 11:57:58) 
hayatımın hiçbir döneminde olmadı. onun bir mutluluğundan ben on mutlu olurum.


  • Hallegadola  (10.04.23 12:30:37) 
ilk doğduğunda olmuş ama sonra aklım erecek yaşa geldiğinden beri kardeşimin küçük annesiyim. her şeyin en iyisi, en güzeli, en çoğu onun olsun isterim. canımdır, kanımdır, ilk evladım gibidir. canını yakanın canını alırım derim hep.


  • kakamelsokoban  (10.04.23 14:01:49) 
kıskançlık değil de çekişme oluyor.


  • bana bir nick verin  (11.04.23 16:08:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.