[]

14 mayıs seçimleri ne olur?

şu videoyu izledim de çok şaşırdım www.youtube.com

tr'de değilim uzun bir süredir, sadece sosyal medyadan gördüklerim var çok iplemiyorum zaten twitter'ı ekşiyi siyasi açıdan ama bu videoya çok şaşırdım. tabiki de random bir videodan da anlam çıkartılamaz ama trabzon gibi bir yerden, %70'lik kaleden bu kadar çok kk çıkması şaşırttı. ince'nin 20, chp'nin 15 aldığı yer sonuçta.

sanki ekrem+mansur'un bolca mitingleriyle, gezileriyle falan işler değişecek gibi duruyor. 2018'de tr'deydim mesela incenin kazanamayacağı 3 ay önceden o kadar belliydi ki ama bu sefer tam tersi olarak görüyorum. yine de ilk turu çok zor görüyorum ama ikinci tur da kk olur gibi ne dersiniz? durum nedir?

 
Siyasi seçim süreci, kampanya ve saha olarak ikiye ayrılır. Kampanya anlamında her iki kanat (Millet ve Cumhur ittifakı) bugüne dek herhangi bir anlamda +puan olacak bir şeyler yapmadı. Yerel seçimlerdeki o kampanya atmosferi her iki kanatta da yok şaşırtıcı bir şekilde. Fakat sahada özellikle Meral Akşener’in iki belediye başkanı Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak diretmesi seçmende heyecan yarattı. Bu da haliyle sahada +puan olarak dönüyor şuan. Fakat bu bir rüzgar, bir hafta daha böyle geçer sonra durağanlaşır. Mansur Yavaş’ın sahada öyle ahım şahım karşılığı yok, abartmıyorum. Yani oylar eşit olsa Mansur Yavaş miting yapmaya çıksa oyları azalır. Hitabet, hazır cevaplık vs yok. Şuan Millet ittifakı hanesine kaç + puan yazıyorsa İmamoğlu sayesşnde. Çünkü muazzam bir karşılığı var. Ve emin olun İmamoğlu adayımız dedikleri anda seçim 56’ya 42 ile falan bitmişti.


  • ulukayin  (08.04.23 17:22:32) 
rte seçilir.

ilk turda seçilme ihtimali %60
ikinci turda seçilme ihtimali %90

videolara takılmayın çok yanıltır.
  • nuisance  (08.04.23 22:14:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.