[]

Pegasus kabin kisisel canta

Yakinlarda yurtdisina pegasus ile ucan oldu mu? 8 kglik kabin bagajinin yaninda ufak bir canta ile seyahat ediyorum. Checkin sirasinda tek bir canta hakkim oldugumu ogrendim. Acikca yazmislar ya kabin bagaji ya da kisisel esya diye. Acaba bu konu sikinti olur mu? Riske atmaya deger mi?

Simdiden tesekkurler!


 
her zaman kadin cantasi diye belirtilen kol cantam+kabinimle kullandim. en son bugun yine ayni sekilde cantam(zaman zaman sirt cantasi oldu bu) ve kabinimle bindim pegasusa.
soylediginiz seyi 1 kez yasadim tam ucaka binerken iqsuz munasebetsizin biri bana bu konuda baski uyguladi ama benim disimda herkes kol cantasi ve bagaji ile gecti ayni gorevlinin yanindan.

el cevap= oyle bisi yok cuzdanimizi kabine koyacak degiliz. devasa bi canta takmiyosan bisi olmaz
  • ala09  (08.04.23 00:15:42) 
bazen almayabiliyorlar, bazen aliyorlar. gecen ay pegasus ile amsterdam yolculugumuzda esimin sirt cantasini (cok kucuk degil ama buyuk de degil) almadilar. biz kabin cantasinda yer birakmistik, icine koyduk oyle girdik. eger koymasaydik alt bagaja gondereceklerdi kabin cantasini ucretsiz olarak. ama ucret isteme ihtimalleri de yok degil.

edit: daha once kol cantasini almadiklari insanlari da gordum baska ucuslarda.
  • lemmiwinks  (09.04.23 00:14:57 ~ 00:15:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.