[]

bir erkek kol saati sorusu da benden

otomatik saatler nesilden nesile deniliyor ama ötekiler de pil değiştir ve ta-da pratik. bu sebeple net değilim seçim konusunda casio'nun bir saati aşağıda bıraktım 10 yıl pil gidiyor görünüyor. o sebeple gözüme güzel gelenleri listeledim. sizde cinsiyet ve yaş belirtirseniz en azından yaşıtlarımın fikirlerini görmüş olurum. (29,e) tek bir tane saatim olacak ve çıkarmayacağım, gösterişli durması önemli. iş yerinde smart casual giyiyorum. bütçe max 10k TL, tutardan bağımsız sevebileceğim içime sinen %100 bulamadım bence görerek mi alıyorsunuz napiyorsunuz anlamadım.

1 www.amazon.com.tr

2 www.amazon.com.tr

3 www.hepsiburada.com

4 www.hepsiburada.com

5 www.hepsiburada.com

6 www.hepsiburada.com

7 www.trendyol.com

8 www.trendyol.com

 
diver model saat seviyorsun aralarından invicta güzel 3 numara


  • freebird5406_2  (07.04.23 19:22:20) 
invicta rolex submariner cakmasi. ben boyle saatleri sevmiyorum. kendine ait bir tasarim dili yok, meshur bir modelin cakmasi. bunun yerine ozgun bir tasarimi tercih ederim.

o butce icin seiko ve tissot iyidir. seiko 5 serisi diver icin, diver sevmiyorsan tissot prx falan tavsiye ederim. oturakli, guzel ve her gun kullanabilecegin tasarimlari bulabilirsin. bu kadar para veriyorsan bence saat gibi saat markasindan almak lazim. invicta, diesel falan bunlari gec.

madem bir tane alip omurluk kullanacaksin bunlara bak derim. ve evet, gidip yerinde begenmek onemlidir.
  • antikadimag  (07.04.23 21:11:38) 
7
8
1

siralamam budur. ama ben de fossil'lere bakmamı oneririm.
  • duster  (07.04.23 21:23:38) 
bi ara saatlere ben de aşırı sardım. sardıkça da otomatik saatler çok çekici geldi ama işin doğrusu otomatik saatler bir fetiş unsuru.

casio, citizen alınır bu listeden. parasını hak eden olarak diyorum tabii tarz olarak değil.

ben bi öneri yapayım quartz olarak:

www.konyalisaat.com.tr

başka renkleri falan da var.
bir de seiko bakabilirsin yine quartz olarak.
  • floydian  (07.04.23 22:56:34) 
Hiç çıkarmayacağım dediğin için Seiko
Her türlü elbiseyle uyar, deri kordon gibi terlemez, ve ayrıca kadranı da hepsinden daha iyi.

  • etna  (07.04.23 23:44:15) 
"tek bir tane saatim olacak ve çıkarmayacağım" demissin bu yanlis bir dusunce bence. Gunumuzde saatin tek islevi şıkliktir, o yuzden degisik ortamlarda farkli turlerde farkli kiyafetle giyilecek 5-6 saati olmali bir erkegin. Ha bu demek degil ki tum paramizi, rizkimizi saate gomelim. O zaman gideceksin ucuz alacaksin, isimsiz marka, replika takacaksin. Simdi bu lafimdan gidip de rolex cakmasiyla gezelim cikmasin:) Otomatik saat de dede isidir, saat romantiklerinin isidir hic bulasma ayari falan kanser olursun.

7 numara cok iyiymis yalniz ben alirim bunu, en ucuzu da buymus:) Dedigim gibi benim tek kriterim şıklik zaten hepsi ayni isi goruyor.
  • freedonia  (08.04.23 00:05:41) 
Hocam pili ne yapacaksın, otomatik saat al geç. Zaten her gün takıyorsan kurma derdin yok. Ben kıyafete göre bi tane takıyorum, kuruyorum, 30 saniyelik iş yani bişey değil.

Attıkların arasından en güzeli 1, ama o da takım elbiseyle çok gitmez.

Bahsettiğin bütçe dahilinde ben şu saati takıyorum mesela, klasik ama çok da değil, ortada olması sürekli takmak için bi avantaj: www.saatvesaat.com.tr

Takım falan giyiyorsam da şunu takıyorum (bi tık daha pahalı ama değer): www.saatvesaat.com.tr

Günlük kıyafet (kot vs) için de şunu kullanıyorum: www.konyalisaat.com.tr

Cerruti, Hugo Boss, Armani falan güzel duruyor ama dandik saatler. O kadar para vermeye niyetliysen Seiko, Orient, Invicta falan bak saatin kalitesi açısından. Ama tasarım olarak @antikadimag +1, Invicta, Diesel falan kötü bence de.

Ayrıca gidip yerinde gör, fotoğraftaki / videodaki gibi durmuyor. Zaten görüntüyü geçtim, sesi ve dokusu da önemli, onu görmeden anlama şansın yok. İnternetten alsan bile mağazada bi tak / dene yani kesin.

30/e
  • plutongezegendegilmi  (08.04.23 00:21:35) 
saat, gunes gozlugu gibi bi sey giymeden anlasilmaz.
klasik saat hala takilabilir tarafindayim. 1 taneye tutuk bagliyim ve surekli de takiyorum su ana kadar basima bisi gelmedi xd
tissot 1
swatch 2
3. olarak smart casuala diesel modellerini yakistirabilirim f/p urunleri olmasa da. linktekiler kotu geldi dostum. bi de begendigin model kodunu arat fiyatdegisebiliyor. gozune kestirdigin bi tarzda emin ol 2-3 modeli icin saatci gez ya da iade etmeyi goze alip satin al. 1000liralik dandik markalarla hem kaliteyi dusurup hem de parandan olmamani tavsiye ederim
29k
  • ala09  (08.04.23 00:51:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.