[]

poco c40 sizce nasıl?

adını duymadığımız bi soc üreticisini tercih etmesi düşündürse de giriş seviye cihaz sonuçta, pek bi performans beklentisi yok haliyle. vulkan problemi varmış software renderer kullanıyormuş ama bu da günlük basit kullanımda bariz bir sorun yaşatmaz diye düşünüyorum? 3150tl 3gb ram 32gb depolama mevcut piyasada idare eder gibi... annelik telefon olacak bi candy crush filan oynanır bir de sosyal medya, youtube insta whatsapp vs. 6000mah batarya bulunması güzel.

bir de yine kim olduğunu bilmediğimiz n11 hepsiburada vs. sitelerdeki 3. parti satıcılar yerine direkt migrostan alma şansı var şuan www.migros.com.tr

beklenti düşük olduğu için yeterli gibi geldi ama bu kadarını bile karşılamaz mı yoksa? piyasaya 4k üzeri fiyatla çıkmış sonradan düşmüş o yüzden genelde inceleyenler bunu alacağınıza şunu alın diyor hep ama şimdi bakınca 3k'lık telefon yerine bunu alın dedikleri cihazlar 6-8k civarında dolaşıyor.

redmi 9c gibi mediatek kullanan bir telefon da tercih edilebilir belki ama 64gb olan bi tık daha pahalı, 32 olanda da 2gb ram var. aradaki performans farkı çok büyük olamaz sonuçta o da giriş seviye ve bahsettiğim güvenilir satıcıdan alamama problemi var. üstüne 2020 model olduğundan yazılım desteği de daha çabuk bitecek. gerçek kullanımda sanki bi tık iyi soc olacağına 1000mah büyük batarya olması daha avantajlı olur gibi basit kullanım için.

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.