[]

Kedim mal mi?

Bir suru sey denedim. Neye su koyarsam koyayim suyu hep yere dokuyor. Kap komple bosalinca da gidip kabin dibindeki 3 damla suyu veya yerdeki sulari yaliyor.

Tekrar su doldurmazsam 1 2 saat icinde kabina sert sert vurmaya basliyor. Dolduruyorum gidip kana kana ictikten sonra tekrar dokuyor.

4 yildir bende, 4 yildir boyle.

Elektrikli cesme aldim onu baya uzun sure duzgun kullandi ama onun da hassas noktasini kesfetti artik onu da kullanamiyorum.

Napcam ben?

 
Yere döküyor derken, su kabını mı deviriyor yoksa patisiyle suya vura vura saçıp mı bitiriyor?
Eğer kabı devirip dökmüyorsa yere sabitlenebilen bir su kabı alsanız belki çözüm olabilir gibi geldi.

  • gallienus  (06.04.23 23:29:27) 
Mal değil de o da böyle bi kedi, her kedinin garip garip huyları olur, kim bilir bu olayı o nohut beyninde nasıl kodladı da sürekli yapacak şekilde refleks haline getirdi allah bilir, 4 sene geçmiş yani bir de yapacak bir şey yok çoktan alışmış olman gerekirdi.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (06.04.23 23:39:54) 
Tamamen atıyorum kabın modeli ve yüksekliği vs azalan suyu içmesini zor kılıyor olabilir mi


  • photo85  (06.04.23 23:40:59) 
evin farklı yerlerine farklı büyüklüklerde su kabı koyun.
belki beğenir.

  • vizivozo  (07.04.23 01:13:07) 
deviremeyeceği şekilde yere sabitlemek mümkünse ancak öyle olur yani pek bir çözümü yok gibi. yalnız şunu söylemek istedim, eğer su tüketimi çoksa, sürekli su sesi duyunca su kaynağına koşup içiyorsa böbreklerinde sorun olma ihtimali yüksek, bir baktır. günlük normal su tüketimi bellidir kedinin.


  • tiny penny  (07.04.23 11:13:38) 
sevdiği kabı buluncaya kadar kap değiştirmeye devam, ayrıca içinde temiz taze su olmadığındada yapıyorlar.
bizimkide yapıyordu çözümü geniş yemek tabağında buldum

  • eja  (07.04.23 15:10:14) 
Kedinizi sevin. Ölürse üzülürsünüz. İnsanların bile anlamsız bir sürü davranışı var. Kedinin niye olmasın. Mal değil, vardır kafasında bir şey.


  • dissendium  (07.04.23 15:19:40) 
aslında kediler mal değil sadece insanlarda mallık olarak gördüğümüz şeylerin birçoğu kedilerin rutin davranışları. kedi karakteri böyle bir şey yani.


  • makarnavodka  (07.04.23 15:30:57) 
davranislari boyle +1 garip huylari var.

benim kedi de saydam seylerden icmiyo, oyle dokup yerden iciyor. suyu dururken dusakabine gidip yalaniyo falan. degisik yani. bazen de kizdirmak icin yapiyorlar diye dusunuyorum. haha.
  • kobretti  (07.04.23 22:31:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.