[]

e-Bildirge'deki kullanıcı adı nedir?

Evdeki bakıcı için kolay işverenlik şeysi yaptık. "E-bildirge başvuru yetkili onay" işlemini yapın dediler. Bunu yaparak Sistem şifresi ve işyeri şifresi aldık.

Ama kullanıcı adımız ne ki? 11 hane girilebilen kullanıcı adı ve yanında 4 hane girilebilen ne olduğu yazmayan bir kutu var. TC kimlik no yazmayı denedim olmuyor. Nasıl gireceğiz buna?


 
www.turkiye.gov.tr
once buraya girin
gelen sayfada sifre bilgisi

4 hane dediginiz yere işyeri kodunu girin. biz tek hane olarak girdik. ama bu kadar kullanıcı dusmani tasarim gormedim. e devlet ne kadar kullanışlıysa sgk bildirge sayfası o kadar berbat
  • exlibris  (06.04.23 17:30:19) 
11 haneli yer başvuran yetkilinin tc kimlik numarası. yanındaki hane ise e-devlet'te sistem şifresi ve işyeri şifresini gördüğünüz ekranda "işyeri kodu" sütununda yazan sayı.

belki başka yerden görmüşsünüzdür diye yolunu da yazayım. e-devlet'e girdikten sonra "e-sgk şifre" şeklinde arama yapın. orada işyeri kodunu, sistem şifresini ve işyeri şifresini göreceksiniz.
  • kibritsuyu  (06.04.23 22:57:57 ~ 22:59:57) 
kibritsuyu'nun dediği gibi şifreni alınca

ebildirge.sgk.gov.tr

buradaki adrese girip izleyen ayın 17'si gibi çıkan tahakkuku alıp bankadan ödemen gerekecek.
  • liberal  (07.04.23 10:22:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.