[]

schengen vize

selamlar,

son dönem tecrübelerinize dayanarak evli bir çiftin (daha önce alınmış 1 schengen var) yeterli maddi koşulları sağladığı durumda daha kolay ve hızlı schengen alabileceği ülke nedir? (yunanistan hariç) teşekkürler.


 
son dönem tecrübelerime göre gideceğin ülkeden alıp, ödenmiş otel ve uçak rezervasyonlarını gösterdiğinde, maaşın paran vs de yerindeyse çok yüksek ihtimalle sıkıntısız vize alabiliyorsun. reddedilenlerin çoğu alengirli işler yapmaya çalışıyor gördüğüm kadarıyla.


  • roket adam  (06.04.23 13:02:28) 
lüksemburg çok yakın tarihe randevu veriyor ve vize red ihtimali de diğerlerine oranla çok düşük. almanyanın da dibinde. oraya bilet alıp ordan akarsınız nereye istiyorsanız.


  • faberkastelli  (06.04.23 13:19:25) 
daha önce aldığım ülkeden alırdım tekrardan.


  • eileengray  (06.04.23 15:50:54) 
Evli bir çift olarak 40lı yaşlarımızda,sıfır vize geçmişimizle ilk defa vizeye başvurduk.Almanya için idatada tüm evrakları eksiksiz verdik.Öyle iyi maaşlarımız, mal varlığımız falan da yok.Airbnbden kısmi ödenmiş konaklama ve havayolundan gidiş dönüş gerçek uçak bileti aldık.5 gün tek giriş istedik 6 ay multi cermişler.Çevremizdeki herkes” almanyadan hayatta alamazsınız vs” demişlerdi.Şans belki de.30 günde geldi bu arada pasaportlar.


  • arenas  (06.04.23 19:07:47) 
daha yeni ispanya’dan 6 ay multi giriş aldık. gideceğimiz tarihten 1 ay önce randevu aldık konsolosluktan 10 günde geldi pasaportlar.


  • al sana nick it  (07.04.23 00:29:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.