[]

Robot süpürge

Merhaba robot süpürge alacağım bütçem 13.000 civarı öncelikle robot önerilerinizden bir dal alırım. Moplu olması şart değil.

Ama asıl sorunum evde iki pervasız ergen ve çok fazla kablo olması. Elektro gitar, bas gitar amfileri, bateri sistemleri kabloları, bilgisayarlar uzatmalar vb. örümcek ağı gibi çıldırıciiim. Daha önce kablo organizer almıştım ama yapmadılar. Şimdi ben elektrikçi mi çağırayım bu işlere kim bakar. Hangi usta yapar bu işleri. Duvarlar gaz beton öyle kolay kolay çivi çakılmıyor, Matkapla denedim, saten alçıları patlattım.

Bir yardımcı olun, fikir verin. Ayrıca evde kedi ve uzun tüylü guine pig var. Acil robot almam lazım canım çıkıyor her gün işten gelip süpürge tutuyorum, belim koptu. :( Annelerin de bir dayanma gücü var. Annelere sahip çıkalım.

 
iki ergene kabloları toplatmazsanız robot süpürge kabloları mahveder, kıymetli kabloları zarar görürse onlar da derli toplu olmayı öğrenirler diye düşünüyorum, yoksa elektrikçi fln kablo toplamaz.

robot süpürgem roborock s5 max, ben çok memnunum günlük toz birikmiyor hiç ama az eşya olması bütün robot süpürgeler için önemli bence. bir de hayvanlar için ilerde dyson gibi bir süpürge daha alırsanız hem beliniz hem eviniz çok rahat eder.
  • benaslinda  (06.04.23 12:33:40) 
kablolar dağınık ve yerdeyse robot süpürge kesin olarak sorun çıkarır. Ustayla uğraşmanıza gerek yok, çocuklarla bir akşam oturup uğraşsanız kendiniz bile yaparsınız bence.


  • roket adam  (06.04.23 12:41:41) 
Bu süpürgelere sanal duvarlar tanımlayabiliyorsunuz. Ben de yerde sürekli bie şeyler olan, karman çorman kablolu bölgeye girişi yasakladım. Orayı manüel temizliyoruz.


  • bk  (06.04.23 12:42:29) 
Aslında ustalar uğraşır kablo toplamakla niye uğraşmasınlar. Hatta daha güzel bile yapabilirler. Evinizi ve kabloları bilmiyorum ama süprgeliğin arkasına bile toplatabilirsiniz görüntü olarak da hoş olur. Duvar kenarında süpürgelik yoksa taktırsanız öneririm hatta, daha şık duruyor hem kabloları da arkasından geçirtebilirsiniz.

Robot süpürge şişirilmiş bir balon geliyor bana. Kullandım viomi s9 var bende ama çok bi iş çözmüyor. Dyson süpürgeler bakın ama önce bi gidip mağazasında deneyin. Sevgilimle gittik denemeye ağır geldi kendisine istemedi o yüzden. Dyson süpürgeler genel olarak erkekler için sanırım. Kaç çiftle konuştuysam erkekler kullanıyormuş genelde :)
  • not sure if serious  (06.04.23 13:42:02) 
Kamerali bi supurge alin. Kablolari falan goruyo hic bulasmiyim diyo ya da ben gecerim ya buradan diyip sansini deniyo bendeki.


  • aguen  (06.04.23 15:27:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.