[]

Almanya’da 3 gün için şehir önerisi

Hayatında ilk defa Almanya’ya gidecek ve sadece 3 gün kalabilecek birisi için gezme amacı ile şu üç şehirden hangisi seçilebilir? Düsseldorf/ köln/ frankfurt sadece bu 3 şehir olabiliyor diğerleri olamıyor. Sizce bu durumda hangi şehir daha iyi olur




 
Maksat gezmek ise bu sorunun cevabı Frankfurt olur. 3 gün uzun bir zaman ve Almanya şehirlerarası ulaşımın kolay olduğu bir ülke. Yani Düsseldorf’u seçen biri 45 dk.da Kadıköy’den Fatih’e giden birisi gibi Köln’e de gidebilir. Köln veya Düsseldorf seçilirse iki şehir de görüşebilir yani. Hoş Düsseldorf’ta görülecek pek bir şey yok ama yaşamak için güzel şehir. Köln ise katedrali ile meşhur. Katedral hariç sıkıcı ve itici bir yer. Frankfurt daha canlı bir şehir. Görülesi güzel noktaları var. Ama 3 gün burası için de fazla. Özellikle Goethe ilgisi varsa Frankfurt doğru yer. Buna ek olarak heidelberg gibi muhteşem bir şehir 1 saatlik mesafede. Bu sebeple ben Frankfurt’u seçerdim.


  • but that was just a dream  (04.04.23 06:39:08) 
köln düsseldorf yakın olduğu için iki şehir görülebilir fakat ikisi de türkiye'den para verip gideceğim yerler olmazdı. frankfurt'a gitmedim bir şey diyemem.

köln'den katedrali çıkar geriye bir şey kalmıyor bence. düsseldorf da hiç turistik bir şehir değil söylendiği gibi.

herhalde frankfurt daha güzel bir seçenek olurdu.
  • bohr atom modeli  (04.04.23 10:28:48) 
açıkçası üçünde de görülecek pek bir şey yok. avrupada gidilebilecek bir sürü daha güzel yer varken buralara para harcamazdım. yine de gideceksen köln'e git en azından ünlü katedral falan var.


  • roket adam  (04.04.23 12:18:29) 
3ü de değil. ama illa bu rota olacaksa, frankfurt veya kölnü seçer, birinde kalır diğerini trenle bi günde aradan çıkarırım. yine trenle strazbourga geçerim. hatta tercihen straouzburgta daha fazla zaman geçirecek şekilde sadece bir alman şehrini de tercih edebilirim.


  • jimjim  (04.04.23 13:56:57) 
Hocam Frankfurt'ta yaşıyorum. gökdelenler var merkezde görmek isteyeceğin öyle önemli bir şey yok. araç kiralayıp gidebileceğin kronberg, heidelberg gibi tarihi yerler var.


  • abi bi dizi buldum on numara  (04.04.23 18:31:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.