[]

windows için pdf vb gibi dökümanları okuma uygulaması

adobe'un kendi reader ı ücretli. her şeyini kullandırtmıyor. başka şeyler de buldum fakat yılda 100 dolr civarı. daha ucuz olsa alınır.

sizin kullandığınız programlar var mı?


 
Okurken ne yapmaniz gerekiyor ekstradan? Ben adobe aboneligim olmasina ragmen edge ile aciyorum pdfleri.

Hic imzalamam falan gerekmedi ama onu firefox yapiyormus edge falan da yapiyordur
  • aguen  (03.04.23 13:02:23) 
Adobe acrobat reader ücretsiz, temel işlevleri de kullanabiliyorsunuz (fosforlu vurgular, konuşma balonu şeklinde notlar vs.) İmza falan da atılabiliyor sitesinde yazana göre. Bir yanlışlık olmasın?

Ücretli olan adobe acrobat pro, onunla pdf oluşturup, editleyip, birleştirip, ayırabiliyorsunuz falan. Siz bunları mı yapacaksınız?
  • akhenaten  (03.04.23 13:15:41 ~ 13:17:29) 
altını çizme, not alma vb özellikleri kullanmak istiyordum. acrobat dc ücretsiz diyor fakat link ücretli versiyona yönlendiriyor.

tekrar bakayım o halde. belki de farklı bir versiyonu var bende.

edit: tekrar denedim olmuyor, sadece sol taraftan yer imi işaretleniyor. sağ taraftaki her şey ücretli. programın adı adobe acrobat reader.
  • a man alone  (03.04.23 13:22:52 ~ 13:25:58) 
sumatra pdf tamamdır.


  • alperz  (03.04.23 13:34:04) 
Sumatra veya Foxit


  • diyecevaplandı  (03.04.23 14:23:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.