[]

zarayi begeniyor musunuz

ben son yillarda giderek hicbi sey bulamiyorum.
elle tutulur bi sey yok.
2k'lik hediye cekim var bi urun iadesinden. mont iade etmistim.
sadece mont aldigim bi yer oldu zaten artik.

bari canta alayim dedim cekle. alt sinif kalitede deri imitasyonu cantalar var hep. icinde astar bile yok. heybe gibi ne bi fermuar ne bi sey.

siz ne aliyorsunuz oradan? ceki 1500 liraya satasim falan var fgh

 
Er kişi olarak söylüyorum. İnsanların üzerinde beğendiğim şeylerin epey Zara çıkıyor ama bunun üzerine Zara'ya gidince beğendiğim şey sayısı 0. Gizli bir Zara var bence.


  • nawar  (02.04.23 20:47:19) 
Marka tutkunu değilim ama bu yıl beğendiğim birkaç bir şey oldu aldım. Onlara da pişman oldum. Almasam da olurmuş.

Az önce baktım blazerları falan güzelmiş.
  • Kahvedesu  (02.04.23 20:51:04) 
Basic trikoları güzel oluyor genelde. Onun dışında böyle aşırıııı özel bir şey yok ama bazen denk geliyor. Montlar hakikaten güzel sanki.


  • kullanıcıadımbuolsun  (02.04.23 21:17:23) 
nawar cok hakli. ben de ayni sendromu yasadim. magazasina gore urunler degisiyor, iyi bi urun cikarsa cabucak tukeniyor, cantalari kotu, indirimde cok uygun oluyor fakat izdiham da icinde. ben de bu sezon bi urun begendim bedeni bulamayip ikinci el etiketlisini aldim. meger bu zara kara borsacilarin elindeymis.
en son su pantolon aldim www.zara.com benzeri urunleri de baharlik, yazlik icin guzel bence.
baslika cevap==> begenerek kullaniyoruz. ozellikle pantolon ve yünlü kislik urunleri iyi. dandirik magazalari gezince zaraya tesekkur ederim geliyor.
  • ala09  (02.04.23 21:25:00) 
Bence her tarza uygun bir şey üretiyorlar ama kumaş kalitesi berbat. Zaten zara bir giyim markası, çanta ve ayakkabıda hiç tercih etmedim. Online alışverişte daha çok çeşit bulabiliyorum. Cos ve massimo dutti yine de ilk baktığım mağazalar.


  • eileengray  (03.04.23 01:19:19) 
Tasarımlar on numara ama yakında trden çıkar giderler mi acaba
Bu fiyatlar bizim için çok zor,ürünleri tabi ki kalitesiz fiyata göre
Sorun kur kaynaklı
  • photo85  (03.04.23 22:29:41) 
tasarimlar 10 numara mi.. yok, bende bi sorun var demek ki. bu sebepten de verdim ceki birine gitti :D


  • Kittie  (04.04.23 11:22:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.