[]

Amazon güvenilir mi

Telefon almayı düşünüyorum. Siz sorun yaşadınız mı? Sorun olduğunda iade nasıl oluyor? Sağ olun.




 
Satıcısı amazon.com.tr olan hiçbir elektronik üründe sorun yaşamazsınız. Türkiye'ye giriş yaptıklarından beri elektrik süpürgesi, ütü, kablosuz kulaklık, cep telefonu, dizüstü bilgisayar vb. gibi pahada ağır onlarca alışverişim oldu. Cidden hayranlarıyım, müşteriye karşı geliştirdikleri sorun çözme adımlarını çok takdir ediyorum.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (02.04.23 20:28:37) 
Satıcısı Amazon ise ben de gozum kapalı alıyorum. Kulaklığım 1 ay sonra bozuldu, hiç sorunsuz hemen iade aldılar. Kaç tane elektronik ürün aldım, hiçbirinde sorun yaşamadım. Birinde ufak bir sorun çıkmıştı, hemen iade aldılar.

Daha geçen hafta 29 liralık miband kordonu kargo yüzünden gecikti. Amazon göndermiş, kargo sürecinde sorun olmuştu. 29 liralık şey için 2 kere müşteri hizmetleri arayıp tekrar tekrar uğraştilar ki normalde başka firmalarda müşteri hizmetlerine derdini anlatana kadar canınız çıkıyor. Halletiler hemen sorunu.

Kısacası ben çok memnunum.
  • fraise  (02.04.23 20:38:11) 
güvenilir fakat satan ve gönderen kişinin amazon olması gerekiyor. amazon öyle bir satıcıdır ki üründe ufak bir defo görseniz ürün sizde kalsın biz size yenisini yollarız der. tabi bunu telefon için yapmazlar ama bu kadar güvenilirdir. sanırım iade için 1 ay süren oluyor ayrıca.


  • false pretension  (02.04.23 20:42:57) 
sorunsuz iade almasıyla ünlü fakat bir ekleme yapayım çünkü Türkiyedeyiz :D sorun olduğunda gerçekten iade mi istersin yoksa tamir veya sıfırla değiştirilmesini mi? Bu yollar servise götürürsen hep açık tabii ama özellikle bu son birkaç yılda millet sorunsuz iade alan Amazonu bile beğenmiyor çünkü bugün 15 bine aldığın telefon diyelim seneye bozuldu, 15 bin geri yattı. Süper. Fakat ben bu parayla artık telefon alamıyorum diyip üzülenleri gördüm buraya not edeyim dedim.

Fakat başka siteden alsan açınca iade edemezsin diyecekler(ki aslında o da gri bi bölge, normalde 14 gün iade muhabbeti var) o yüzden yine Amazondan almak her türlü kafa rahatlığı sağlıyor.
  • nhk ni youkosu  (02.04.23 22:18:33 ~ 22:20:05) 
nhk ni youkosu, hocam niyetim ciddi. Gerçekten kırık çıkar, sistemsel bir sorun olur, öyle bir durumda iade ederim. Yenisini göndermelerini isterim. Zaten üşengeç biriyim. Derdim aslında kargoları karpuz gibi mi taşıyorlar, bunu öğrenmek. Dikkat ediliyorsa zaten bir şey olmaz.


  • dissendium  (02.04.23 22:30:19 ~ 22:30:42) 
amazon kalp ben <3
daha dün mail gelmiş, 1,5 ay önce aldığım ürün indirime girmiş, aradaki farkı hediye çeki olarak hesabıma tanımlamış canım benim.
aldığım hiç ama hiç bir ürünün iadesinde sorun yaşamadım, hatta aldığım bir ürünü beğenmedim, satıcıya da ulaşamadım, amazon parayı iade etti ürün de bende kaldı.
koca satsalar onu bile amazondan alır, beğenmezsem iade eder yenisini ala ala devam ederim.
  • halanne  (03.04.23 09:44:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.