[]

Erkan Baş Ve Barış Atay TİP'E geçme nedeni

Siyasi olaylara çok hakim değilim internette şöyle bakındım hep yuvarlak cevaplar vardı, bu adamlar neden HDPden ayrıldılar bilen var mıdır?




 
Ve tip için hdp'den girmişlerdi sanırım


  • gadlemler  (02.04.23 20:02:05) 
Çok teşekkür ederim


  • laputa  (02.04.23 20:11:24) 
Adamlar hdpli değildi ki hiç olmadılar. Seçim erkene alınınca TİP'in seçime girme yeterliliği sağlanamadı. TİP de HDP listesinden iki milletvekili soktu meclise. Biri TİP'in genel başkanı diğeri de başkan yardımcısı yani öyle hadi tip'e geçelim yapmadılar, parti direkt adamların :)


  • nundu  (02.04.23 23:04:09) 
Ben size olayı başından anlatayım. Bu adamlar esasen türkiye komünist partiliydi. Oy oranları %1 altında olunca parti arası görüş ayrılıkları ortaya çıktı ve bir taraf geleneksel takılmayı(çizgimiz belli bozmayalım, menfaat için yanlışa evet demeyelim dediler) seçerken diğer taraf popülizmi arkasına alarak akpyi devirmekle işe başlayalım, meclise girelim ve artık büyük etkiler yaratalım dediler.

Oy oranları çok düşük ve bazı ortak noktalarından dolayı hdp içerisinden vekil adaylığıyla meclise girme talebinde bulundular. Hdpden milletvekili olunca da ayrılıp tip’te birleştiler. Erkan baş aslında tkpnin başındaki isimdi, hdp içerisindeki bir siyasi değildi.
  • Unde bach canim  (03.04.23 01:37:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.