[]

1000 Mbps internet ile 90 Mbps hız almak

Dün akşamüstü 100 Mbps Türk telekom fiber interneti 1000 mbps'ye yükseltmek için web üzerinden işlem yaptım, onay mesajı geldi. 1-2 saat sonra evdeki herkes telefonunda 350-400 Mbps hız gördü ben kablo ile pcde 870 mbps civarı hız gördüm.

fakat bugün sabahtan beri evde kimse kablolu/kablosuz 90 mbps hız göremiyor. Müşteri hizm.lerini aradım, bizim tarafımızda sorun görünmüyor bir süre daha takip edin tekrar arayın diyor. dünden bugüne değişen hiç bir şey yok nasıl oluyor anlamadım. var mıdır fikri olan?

EDİT: konuyu ararken karşısına çıkan birinin işine yarar belki cevap; Ttnet servisi geldi bugün, odaya gelen ethernet çıkışının içinde 2 kabloda sorun varmış kayıp sebebi ondanmış, tamir ettiler şu an düzeldi kayıpsız alıyorum kablo ile. teşekkürler herkese cevaplar için.

 
Biri Torrente abanıyor olmasın? Wi fi devre dışı bırakıp kablo ile bi daha deneyim


  • bk  (01.04.23 23:56:10) 
@bk yok evin torrentçisi benim, modem benim odada koridorda ve mutfakta 2 extender var. ama dün de vardı yani, ağ ayarlarına baktım duplex muplex 1 gigabit hepsi yerinde değişen bir şey yok. anlamadım.


  • montakristokondu  (02.04.23 00:00:06) 
Ping ve jitter falan ne durumda? Onlarda var mı bir sıkıntı?


  • bk  (02.04.23 00:13:57) 
@bk prnt.sc şu şekilde şu an.


  • montakristokondu  (02.04.23 00:38:56) 
Benzer şekilde mevcut hızını yükselten bir kullanıcıya Türk Telekom destek görevlisi modemi sıfırlamasını söylemişti, sıfırladıktan sonra yeni sözleşmesindeki hızı görmeye başlamıştı. Son çare olarak denersiniz, işinize yarayabilir.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (02.04.23 20:40:19) 
Bu arada yukarıda verdiğim yanıt herhangi bir alan genişletici kullanılmayan, sadece tek bir modemin olduğu ev içindi. Sizin durumunuzda birden fazla alan genişletici var, onları da sıfırlamanız gerekebilir.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (02.04.23 20:42:01) 
EDİT: konuyu ararken karşısına çıkan birinin işine yarar belki cevap; Ttnet servisi geldi bugün, odaya gelen ethernet çıkışının içinde 2 kabloda sorun varmış kayıp sebebi ondanmış, tamir ettiler şu an düzeldi kayıpsız alıyorum kablo ile. teşekkürler herkese cevaplar için.


  • montakristokondu  (02.04.23 23:14:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.