[]

Amazon’dan daha pahalıya almaya değer mi?

Almak istediğim MacBook, Amazon’da diğer siteden 1290 TL daha pahalı. Diğer site de güvenilir, yetkili satış sitesi Pozitif Teknoloji. Fakat Amazon daha önce başka bir pahalı ürünümde 2. yılına yaklaşırken bir sorun çıktığında direkt yenisiyle değiştirdi. Bu gibi örneklerden dolayı ileride oluşabilecek sorunlarda arkamda duracaklarını biliyorum.

Sizce ne yapayım?
17500 TL normal güvenilir siteden mi alayım?
18790 TL Amazon’dan mı?

Not: Geçen gün PT zam yaptığı için telaşla Amazon’dan bilgisayarı aldım ve geldi. Yarın iade edip diğer siteden almayı düşünüyorum ama bilemedim. 1290 TL az değil.

 
Pozitif Teknoloji varken Amazon'a 1290 TL fazladan vermeye gerek yok. PT bu işin piridir. MBA'yı PT'den almıştım. Aynı fiyat olsa dahi PT'den almakta hiçbir sakınca yok.


  • mada  (01.04.23 02:26:05) 
pt çok güvenilir bir firmadır. daha önce aldım macbook.
eğitim indirimi ile almıştım hatta.

  • arveles gibiyim  (01.04.23 11:06:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.