[]

8000 tl ye kadar telefon önerisi

Bütçe 7 bindi ama 8 e çıktım.
Bu bütçeye alabileceğim en iyi telefon nedir?

Xiomi düşünüyordum. Ama şu an Samsung düşünüyorum. Xaiomi ler çok eski işlemciler kullanoyormuş şeklinde incelemelr okudım, ama kişisel olarak teknik bilgim yok.

Ne tavsiye edersiniz?

 
redmi note 11
www.amazon.com.tr

bunu al gec abicim hic dusunme bile
  • nibba  (31.03.23 11:14:18) 
Maalesef giriş seviyesi telefonlar alabilirsiniz Samsung için. O da bin TL eklerseniz A33 olur. Bunun yerine Xiaomi +1


  • dissendium  (31.03.23 11:18:47) 
Redmi note 10 veya 11'in alt modellerinden birine bakabilirsin.


  • diyecevaplandı  (31.03.23 11:19:12 ~ 11:19:42) 
Ben de xiaomi note 10s bakıyorum. İnceleme videolarını izleyin derim.


  • jamal_vs_jason  (31.03.23 21:40:17) 
Bence artık bu bütçelerde yurtdışına yönelin. Çift hat kayıtlı OnePlus 9'lar 7 bin lira civarında. Burada adı geçen tüm cihazları çarpar, böler, tekrar birleştirip yerine koyar. Vermeyin bu paraları bu telefonlara, yazıktır.


  • mada  (31.03.23 21:41:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.