[]

Düğün alternatifleri?

Geleneksel kutlamalardan hoşlanmayan çift için halaylı göbek atmalı olmayan bir tören düşünüyoruz. Yazın olacak. Gündüz gece farketmez fakat maddi açıdan çok aşırıya kaçılmaması gerekiyor. Fikirlerinizi alabilir miyim?




 
biz nikah yapıp yakın arkadaşlar ve yakın akrabalar(toplam 95 kişi) tekne kiraladık. yemekler onlardan içkiler bizden şeklinde anlaştık. trio 3 kişilik bi ekip geldi hayalimiz yemek müziğiydi ama daha çok meyhane tarzı oldu ama insanlar çok eğlendi. bizde de hiç oynama olmadı bu arada

5 sene geçti hala gidilen her düğünde sizinki çok iyiydi deniliyor. bizde gelenler hep şehir dışından olduğu için istanbulu boğazı görmek insanları çok mutlu etti

2018te tekneye 10.000tl verdik alkolde sınırsızdı. yemeklerde şaşırtıcı derecede güzeldi
  • melodi  (30.03.23 20:06:37 ~ 23:04:43) 
Bizim ofisten bi arkadaş nikah dairesinin en son nikahını seçmişlerdi, yani günün en son nikahı. O da saat 7de miydi neydi, öyle olunca nikah salonunun bahçesini 2 saatliğine kullanmalarına izin vermişlerdi, onlar da kokteyl yapmışlardı. Yani oynama işi olmadı, para da vermemiş oldular.


  • turuncu tonlarda  (30.03.23 22:41:57) 
kokteyl yapan nikah salonlari var ben de onu tercih ederdim. bazi mekanlar mekan ucreti yerine direkt kisi basi yemek masrafini istiyor oyle bi meko olabilir ama yemek cok maliyetli bisi. veya nikah dairesinde kiyip cikista duz restoranta 60 kisilik falan rez yapabilirsiniz sadece iki tarafin cekirdek aile ve uc bes yakini katilacak sekilde.
mutluluklarr

  • ala09  (30.03.23 22:50:40) 
gündüz kokteyl görece ucuz da oluyor ama yazın milleti 13'te güneş altında bekletmek hoş olmayacağı için vazgeçmiştik biz.(çünkü akşam kişi limiti koyuyorlar minimum 200 vs. çok fazla o) Tarabya'da Secret Garden'dan fiyat alıp bu sebeple vazgeçmiştik siz yine oraya bi bakın.(İstanbul'da olduğunuzu varsaydım :D)

Direkt Kadıköy Belediyesinin bahçesinde nikah yapan arkadaşım da oldu, bahçe fena değil ama çok süre vermiyorlardı hatırladığım kadarıyla.

Mümkünse etkinlik nikahla aynı yerde olsun bence, nikah 14'te ama akşam x yerde yemek var tarzı şeyler gelenlere eziyet oluyor.
  • nhk ni youkosu  (30.03.23 23:17:09 ~ 23:17:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.