[]

istinaf sürecinin çok uzaması çözümü

yerel mahkemede kazandığımız ancak bölge mahkemesine istinafa giden bir davamız var. 2. yılına gelmek üzere. istinaf süreçlerinin çok uzun sürdüğünün farkındayım ancak bizim için başka bir davada bu istinaf sonucu hayati derecede kritik ve çok az zamanımız kaldı. ayrıca istinaf sonucu borçlarımızı yine hayati derecede etkileyecek ve bir karara varabilmemiz için çok az bir süremiz kaldı. sonuç olarak bu istinaf sürecini hızlandırmamız lazım. avukatlara danıştığımda boşuna uğraşma elinden bir şey gelmez minvalinde cevap veriyorlar ama ben yine de kendimi yırtıyorum. hiç bir çare yok mudur..




 
akla tek sey geliyor senin de aklina gelmistir.


  • buenosdias  (30.03.23 15:29:16) 
Git daire başkanıyla görüş (tabi kabul ederse) ama görüşürken şunu unutma; çok dosya var öyle böyle değil. Bi de herkesin işi acil herkesin işi hayati. Biri de çıkıp “kardeşim benim işim acil değil benimkini en sona atın” demiyor. Ayrıca senin dosyanı öne aldığında bi kişinin sırasını almış olacaksın.

Bir de başkanı ikna edebilirsen, o dosyayı üyeye tevzi ettiğinde, zaten elinde bir çok dosya olan üye bıyık altından hafif söylenerek dosyayı inceleyebilir. Dosyamın öyle incelenmesini istemezdim.

Yani senin şansına ve ikna gücüne kalmış.
  • infernalcadre  (30.03.23 15:45:17) 
Adil yargilanma ve yargılanma sürelerinin uzunluğuna dikkat çeken ve durumunuzun aciliyetini açıklayan bir beyan yazın istinaf dosyasına, hangi daireye düştüğü vs bellidir direkt o dosyaya sunun.


  • sanguine  (30.03.23 19:20:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.