[]

Annem (53) için kolajen önerisi arıyorum hangisi güvenilir bilemedim

möerhabalar, annem kollajen kullanmak istiyor ama ben hangi kolajen güvenilir hangisi güvenilmez bilemedim. marka önerilerine açığım. kapsüülü daha az öneriyorlar galiba ama sanırım kullanması daha kolay. iki tür önerilere de açığım. önceliğim güvenilir olması. şimdiden çok teşekkürler.




 
Yani bunu söylediğimde çok tepki çekiyorum "ulan öyle bir şey olabilir mi" şeklinde çok gelen oluyor ama yine dayanamayıp söyleyeceğim: Dışarıdan alınan kolajenin vücuda 1 mg faydası yok. Yani gönlü olsun diye bi tane almak istersen al ama yok yani, kolajenin öyle bir çalışma/sentezlenme şekli yok çünkü sistemde alınan çişle atılıyor vücuttan.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (30.03.23 12:07:25) 
Uste ek yapayim. "Kolajen" bir protein kaynagi , Her protein kaynagi gibi midede sindirilip bagirsaklarda amino asit olarak emiliyor. Kolajen olunca ayri baska bir sey yapmiyor yani. Sonra vucut amino asitlerden baska bilsenlerden( vitamin c vs.) kolajen sentezliyor. kolajen kaynaklari kotu amino asit profillerine sahipler. yani cok daha faydali protein kaynaklari daha zengin aminoasit profilleri tuketilebilir daha fazla fayda saglar.


  • wallcan  (30.03.23 12:20:08) 
yumurta ve yagli et yesin. en kral kolajen takviyesi.


  • alperz  (30.03.23 12:23:34) 
Ayse koroglu’nun instagramina bir bakin isterseniz. O yayinlamisti birkacini deneyip.


  • mor oje  (30.03.23 12:48:12) 
ne amaçla kolajen kullanmak istiyor.
güzellik-cilt için mi yoksa eklen, kas tendon sağlığı için mi?
tip 1, tip 2, tip 3 diye çeşitleri var bunları bir araştırın.
  • astronom bey  (30.03.23 12:57:57) 
Kendi deneyimimi aktarayım. Ömcdlikle placebo etkisi o denilmemesi için şunu belirteyim. Ben saçlarım güçlensin cildim nemlensin dşye kullanmıştım kolajeni. Ha kırışıklık yoktu kullandığım zaman ona bir faydası var mı yok mu yorum yapamayacağım. Saça da zaten çok aman aman faydası olmuyormuş. Kullandığımda cildime nem verdi mi verdi. Bir de diz ağrılarım vardı. Onu geçirdi kolajen. Ben diz ağrım var ondan alayım dşye aklımdan bile geçirmediğim için placebo etkisini eliyorum o yüzden. Ben o amaçla kullanmasam da diz ağrıma faydasını gördüm. Marka önerim yok. Önemli olan dalton ağırlığı.


  • yazdonumu  (30.03.23 13:37:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.