[]

Anne için banka hesabı

Arkadaşlar merhaba, annem için banka hesabı açmayı düşünüyorum yakın zamanda açan var mıdır avantaj anlamında birbirinden farkı olan var mı normal banka hesabında ? eft havale ücreti olmayan bir banka var mı veya başka yönlerden avantajlı olacak bir banka ? görüşlerinizi bekliyorum.




 
Enpara.


  • Amaranta ursula  (29.03.23 23:09:41) 
Bu 'anne' nasıl biri? Mobil bankacılık kullanabilir mi? Yoksa şubeye gideyim, bana güler yüz, tatlı dil göstersinler mi der?
Tek kıstasımız havale, eft ücreti mi?
'Anne' emekli mi? Promosyon almıyor mu?

Dün bir banka şubesinde 45 dakika bekledim. Yaşlı insan rehabilitasyon merkezi gibiydi. Kuyruktakilerle muhabbet etmek, gişe görevlisine hal hatır sorup iki lafın belini kırmaya gelmiş insanlar vardı :)
  • Mirket  (29.03.23 23:22:44 ~ 23:30:04) 
@mirket haklısınız :) mobil bankacılık kullanabilir öğretirsem çok yaklaşmıyor ama öğrenir yani :) emekli veya promosyon tarzı bir şey yok.
Bazen biriktirdiklerini koyacak bazen ben göndericem tutacak yani orada.
Arada bir de alışveriş yaparken birine para gönderebilir o yüzden eft havaleye takıldım.
  • jorah the andal  (29.03.23 23:58:51) 
O zaman @Amaranta ursula'nın da dediği gibi Enpara ideal.

Bir vadesiz ve bir de birikim hesabı açarsınız, Kredi kartı kullanıyorsa bir Enpara kredi kartı alıp tüm faturaları için Kredi kartından otomatik ödeme talimatı verirsiniz.

Harika olur.
  • Mirket  (30.03.23 00:15:13) 
Teşekkür ediyorum cevaplarınız için :)


  • jorah the andal  (30.03.23 01:05:53) 
qnb finansbank'a gittiği zaman enparalı olunca bankadan para yükleme falan yapabiliyor mu peki (atm hariç) ?


  • jorah the andal  (30.03.23 01:12:34) 
kuveytturk. bir sorun oldugunda validenizin subeye gidip muhattap olması daha kolay. enpara'da finansbank'a gittiğinizde yardımcı olmama ihtimalleri yüksek.

ben de anneme kuveytten açtım en azından telefonla halledemezse şubeden halleder diye.

eft havale hesap ücreti vs yok.

kendim enpara kullanıyorum.
  • bisorumvargaliba  (30.03.23 01:27:36 ~ 01:32:51) 
Kuveytturk veya Albaraka

Her ikisinde de online, mobil eft-fast ücretsiz. İşlemler hızlı oluyor.
Bankaya gittiğinde çok beklemez, muhatap bulur, saygı görür.

Mobil kullanımı da bence kolay, öğretirseniz merakı da varsa çabuk kavrar.
  • epitaf  (30.03.23 05:46:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.