[]

Tüm ödemelerimi ve harcamalarımi tek yerden nasıl yaparım

Merhabalar.elektrik ve internet faturami aynı bankadan ödeyemediğim İçin Faturalarımi Farklı bankaların kredi kartlarimdan ödemek durumunda kalıyorum bazen. Tüm faturalarımi ve harcamalarımi tek yerden yapabileceğim uygulama site vs var mı acaba ?

not: paparada çoğu ödeme yapılmıyor. Başka alternatif istiyorum.


 
enpara denedin mi?


  • jelly bear  (29.03.23 17:45:10) 
Ben enpara'dan yapıyorum.
Çoğu enpara kredi kartından otomatik ödeme talimatlı. Site doğalgazı, aidatı, banka kredi kart borçları da ödeme gününe kadar birikim hesabında durur, oradan mobil bankacılıkla öderim.

  • Mirket  (29.03.23 20:21:33 ~ 20:21:52) 
fastpay kullanıyorum. fastpay kullanmaya başlamamın temel sebebi tek uygulamayla halletmekten çok kredi kartından masrafsız fatura ödemekti. masraf olmasın diye vadesiz hesaptan ödesem kredi kartının tüm borcunu kapatmak zor oluyor, faiz ödüyordum. karta ödeyip kartla fatura ödesem masraf oluyordu... ama galiba bi miktar işlem ücreti alacağına dair bi duyuru yapmıştı geçenlerde çok detaylı bakmadım oranlara. kredi kartıyla ödeme masrafından düşükse devam ederim kullanmaya.


  • konetsu  (29.03.23 22:21:37) 
@jelly
@mirket
Enpara kullaniyorum zaten halihazırda. Ama bazı faturaları odeyemiyorum oradan. Orda yok ilgili kurum. Fatura ödeme skalası geniş olan farklı bir yer arıyorum
  • bedrozan  (30.03.23 10:47:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.