[]

Tv aldım, yarın kuruluma gelecekler aparat sorunu?

55inch sony tv aldım, yarın kuruluma gelecekler dikkat etmem gereken neler var?
Ayrıca askı aparatı 600tl imiş, dısardan alcam herhangi bir 55inch e uyan teknosa vs den alacağım uyar diye düşünüyorum. Hareketli olsun istemiştim ama sanırım sabit daha iyi gibi okudum dogru mudur?



 
anten kablosu da al kullancaksan


  • jelly bear  (29.03.23 15:33:29) 
anten kablosu +1
bana söylememişlerdi lazım olacak diye adam ayarları yaptı kabloyu takınca çalışır dedi ama tedirgin olmuştum. kabloyu alıp takınca çalıştı allahtan. çalışmasaydı çok stres olurdum. bişey olur da kullanıcı hatası falan derler diye.

  • dedim ben sana  (29.03.23 15:40:09) 
o fiyat civarında kaliteli olanlar var görerek alın hocam.

hareketli kullanmazsanız sabit daha sağlam olur ama ben hareketli arıyorum kaliteli bulamadım.

duvara sıfır mı olacak mesafelimi ona dikkat edin.

ben arkasına apple tv falan koyuyorum. ona göre portların yerine dikkat edin hdmi usb çıkışlarına
  • gatherer  (29.03.23 15:40:50) 
Digiturk ile kullanacağım o yuzden gerek yok sanırım


  • solenkol  (29.03.23 15:41:22) 
@beretta beretta suan tv im var kullanıyorum digiturkle, sadece hdmi ı takıp sony e gececeğim, kurulumdan sonra.


  • solenkol  (29.03.23 16:16:14) 
Kurulumda bi şey yapmıyorlar. Açıyorlar, hasar var mı kontrol ediyor televizyonu çalıştırıyor, garantisini başlatıyor. Anten kablosu olsa iyi olur uydu girişinde problem var mı kontrol etmek için ama şart değil.

Zaten bence kurulum tamamen gereksiz bir olay. Nasıl telefonu açtığınızda garanti başlıyorsa televizyonlarda da bu yapılabilir. Artık her evde internet var.
  • Mcfly  (29.03.23 18:51:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.