[]

dota heroları

arkadaşlar dota bileniniz varsa beni en güçlü herolar hakkında bilgilendirebilirmisiniz.bir de nette bakarken nevermore yada antimage i tavsiye ediyolar baya sağlammış. sizin görüşleriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum. (not:daha yeni başladım )




 
5 senedir dota oynuyorum. son 6 ay bıraktım gibi birşey. profesyonel olarak ESL, CEGL ve MYM gibi turnuvalarda bulundum. ve senin sorunun cevabı yok.

Ha, sen public maç yapacagın için, sana fazla frag getirecek karakterler var tabii ki

Bloodseeker
Balanar a.k.a Night Stalker
Doom Bringer
Slayer
Atropos a.k.a Bane Elemental
Lycan

daha da sayılabilir aslında. tekrar söylüyorum. bunlar diger karakterlerden daha güçlü değil. sadece public maçlarda sana frag kazandırıp ve daha hızlı gold getirip diger oyunculara karşı level ve gold farkını açmana daha hızlı yardım edici skilleri var.
  • türk kelekom  (26.06.10 15:27:49 ~ 15:28:12) 
en kolay hero troll ve lion'dur ben onlarla başladımdı


  • nebookyn  (26.06.10 15:56:21) 
yeni başladıysan direkt olarak rikimaruyu al derim. sinsiden level kasıp kaçan heroları falan temizlersin. Çoğu yerde riki newbie herosu olarak bilinir.

Antimage harika bir herodur ama kasabilirsen. Blink i var ve kastığın an stun manyağı yaparsın. Tabi arkanı kollayacak iyi bir takımın olması durumunda. Aynı şekilde jakrakall(muhtemelen yanlış yazdım ama troll işte bu, level 6 sında berserk oluyor, hızlanıyor) gerçekten durdurulamaz olabiliyor. Tabi bu dediklerim doğru itemlerla kombine edebilirsen gerçekleşir.

Başka bir hero ise traxex. Aslında şu iyi şu kötü demek biraz yanlış oluyor. turk kelekom un da söylediği gibi skill olarak farklılıklar mevcut veya daha hızlı level atlıyorlar. Ama en kötü denilen herolarla bile başkalarının neler yaptığını gördükten sonra takım ve karşına çıkacak herolar senin kullandığın herodan daha önemli faktörler oluyor.
  • antti_sumiala  (26.06.10 16:58:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.