[]

telefon önerisi

Anneye, kasmayan, büyük ekran, güzel çekim yapan bir telefon almak istiyorum. benim baktığım 12-13 bin bandında şukela telefonlar var android.

max bu bantta ama daha az da olabilir, öneriniz var mıdır f/p telefon


 
samsung galaxy a52s 5g. genelde oyun telefonu olarak adlandırılıyor işlemcisinden dolayı. neredeyse 1 senedir kullanıyorum, gerçekten hızlı bir telefon. kamerası da oldukça iyi. hatta iphone 13 kullanan kardeşim bile ne kadar iyi çekiyor falan demişti fotoğrafları görünce. tek kötü yanı eğer ekranı 120 hz'de kullanırsanız bataryası bir günü zor görüyor. 60 hz'de bir 1.5 gün gidiyor.

görüşlerimi entryde belirtmiştim: (bkz: #138606534)
  • false pretension  (27.03.23 17:52:48 ~ 17:52:53) 
Bugun babam icin arastirdik ettik bu fiyat araliginda en iyi samsung a73 var. Teknosada grisi duz 12k idi, alin bence.


  • unidentified floating object  (27.03.23 19:37:35) 
a52s +1 bende kullanıyorum memnunum. a73 daha güncel ama ben kulaklık girişi yok diye istememiştim. bi de ekranı biraz daha büyükmüş ve piksel yoğunluğu biraz daha az. şurda özellikleri yan yana görebilirsiniz: www.gsmarena.com +a73'ün bataryası daha büyük. şurda da a52s incelemesinin kamera bölümü var: www.gsmarena.com

gsm arena daha a73 incelemesini yapmamış ama yapan birileri vardır mutlaka.
  • curious mind  (27.03.23 21:29:16 ~ 21:29:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.