[]

Günlük kullanım için tükenmez kalem tavsiyesi

Merhaba,

Önceden Lamy safari roller kullanıyordum ama kaybettim yıllar önce. Şimdi iş ile ilgili günlük olarak kullanacağım yazması keyifli bir kalem almak istiyorum. Aşırı bir yazı yükü yok. Toplantı notları, günlük iş listesi vs. gibi şeyler. Bazen de araştırma yaparken kısa notlar.

Olur mu tavsiyeleriniz? Bütçe koymadım ama belirli bir rahatlık ve kalitenin herhalde ederinin de olacağının farkındayım.

 
kalın uçlularla yazmayı pek sevmem karalama yapacaksam bile. deneye yanıla yıllar içerisinde en sevdiğim bu oldu. ince, kibar, akmayan güzel bi tükenmez kalem. tavsiye ederim.

www.hepsiburada.com
  • dedim ben sana  (27.03.23 15:24:52) 
Ben de üstteki kalemlerden kullanıyorum. Nadiren tükenmez kalem kullanırım ama kullandığımda da rahat yazmasını ve ince uçlu olmasını istiyorum.
Bu özellikleri karşılıyor hem de fiyat olarak gayet makul.

  • Dağcı  (27.03.23 15:35:27) 
www.hepsiburada.com

10 yili askin suredir bu kalemi kullaniyorum. Yazarken ne yayiliyor ne arka sayfaya geciyor. Cok yazi yazan biri olarak hizli hizli yazabiliyorum, zorlamiyor. Kesinlikle boyle fiyuu akiyo gidiyo kalem kagit uzerinde yazarken. Kullanim olarak lamyden daha konforlu geliyor bana hatta (vurmayin).


Bir diger kalem de bu:
www.hepsiburada.com

Bunu da universiteden beri, daha ozensiz yazmamin sorun olmayacagi zamanlarda, cok yazmayacagim yerlerde gunluk olarak kullaniyorum. Gorece daha yavas yazdiriyor, ama is goruyor, ince uclu.
  • okuyamıyom ben ya  (27.03.23 15:43:27) 
neden dolma kalem değil. ben ucuz bi tane aldım kartuşu bitince de evdeki var olan mürekkebi şırıngayla eski kaba koydum kullanıyorum. bence tükenmez kalemden çok daha keyifli yazması. olumsuz tarafları da tabii ki var. bi kere açık unuttum koltuk örtüsünü mahvetti. bi kere kurumuş yıkamam gerekti. ucuz olduğu için çatladı ama kullanımda sorun yaratmıyor. plastik atık çıkmıyor dolma kalemle. bi de bunun converter dedikleri doldurulmak için tasarlanmış olan aracı var aslında ama lamynin mesela converter alınabilir bi fiyatken kalemleri pahalı. benim kalemin yoktu veya kalemden pahalıydı ondan almamıştım.


  • curious mind  (27.03.23 21:52:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.