[]

c.başkanı adayları

dünkü rakamlara göre sayılar bunlar;

Doğu Perinçek: 24 bin 563
Yakup Türkal: 2 bin 838
Erkan Trükten: 2 bin 33
Tevfik Ahmet Özal: 1361
İrfan Uzun: 1073
Halil Murat Ünver: 458
Hilmi Özden: 422
Davut Turan: 118

ince ve oğan 100bin'i geçti, zaten geçerdi de. peki bu yukarıdaki adayların motivasyonu neydi? doğu perinçek'i de geçelim. onun ne olduğu belli değil yıllardır. davut turan'ın da ilginç bir twitter sayfası var. kendisini mehdi gibi görmüş. aynı dünyada yaşamıyoruz onunla diyelim.

peki bu diğer insanlar gerçekten yüzbin oy + seçimlerde iyi bir oy alacaklarını mı düşündüler? yoksa reklam olsun, siyasete bi noktadan girelim gibi şeyler miydi? motivasyon neydi ki?

 
isimlerinin kamuoyunca bilinmesini istediler. avrupada da cb secimleri 15-20 adayla oluyor.

bir de arkadaslar su anki ekonomide 550bin tl hicbir sey, ne yazik ki. verir yani cok kisi.
  • tantavizisyon  (27.03.23 11:25:35) 
Elbette ki motivasyonlarını bilemem ama minik bir anekdot paylaşayım.

Birine denk geldim geçen sene , bir yakının işinin halledilmesi için önayak olmuş herif , kartvizitini uzattı kasılarak mevcut iktidar partisinden belediye başkanı aday adayı olmuş. Bu ünvanının yazılı olduğu kartvizit bastırmış , devlet dairelerinde kartı dağıta dağıta eşinin dostunun işini hallediyordu güya. Seçimden 3 sene sonra oluyor bu olay :) vatandaşı olmasak gerçekten şaka gibi bir ülkeyiz.
  • synax  (27.03.23 11:33:46 ~ 11:34:42) 
Ahmet Özal İn radyo reklamlarına denk geldim, o masrafa adını duyurmuş oldu.
Yoksa kim sallar Yalova kaumakanını.

  • neymis  (28.03.23 07:48:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.