[]

İstanbul’da bir gün ne yapılır?

Arkadaşlar, 16 yaşındaki oğlum için sormaktayız.
Tarihi yerleri gezdik. Adalar istemiyor. Taksim, Beşiktaş, Kadıköy, Eminönü’nü iyice gezdik. Adaları istemiyor. Uçağımız geceyarısı. Ben bu çocuğu mutlu etmek için nerelere gidebilirim?
Cıvıl cıvıl, ilgisini çekebilecek öneriliniz için şimdiden teşekkürler.


 
IMAX John wick e götürün


  • kisa  (26.03.23 09:46:24) 
nisantasi veya caddebostanda dolanmak olabilir. veya fenerbahcede brekkie kruvasanci var guzel tatlici. konumdansa yapilacak sey sanirim mesele biraz. caddeye veya fenerbahceye guderseniz belediyenin bisikletlerinden kiralayabilirsiniz app i indiripp


  • ala09  (26.03.23 10:50:47) 
Uçak Sabiha gokcendeyse tuzla Viaport marina AVM ye gidin. Aslanpark akvaryum lunapark ve AVM bir arada


  • deer hunter  (26.03.23 11:27:11) 
Boğaz hattına gidin...üsküdar sahilden çıkın dümdüz devam...çengelköyde ya da kuzguncukta çay kahve molası.
Boğazda fotoğraf çekinmece, belki kanlıcada yoğurt

  • gadlemler  (26.03.23 11:38:22) 
Kendisine sorun. 16 yaş mutlaka bi gizli ajandası vardır.


  • benim bir gizli bildiğim var  (26.03.23 12:16:25) 
Motorla boğaz turu da olabilir. Yalıları görmesi ufkunu açabilir. Taksın kulaklığı bakınsın :)
Beşiktaş, üsküdar ve kadıköyden kalkıyor hep.
Genelde 1 saat sürüyor
  • cccbehzatccc  (26.03.23 13:18:49) 
akvaryum?
gene de söyleyin, öneriyle gelsin. yoksa size uyacak mecbur. 16 yaşındaki ergenin kesin gizli bir ajandası vardır, üstte yazdığı gibi.

  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (26.03.23 17:08:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.