[]

direksiyon sınavından kaldım

bugün sınvadan kaldım. kavşakta ışıkta hafif rampada aracı iki kere stop ettirdim(sürücü eğitimi boyunca 1 kere stop ettirmemeiştim) panikle hata yaptım. bir daha ki sınava en yakın ne zaman girebilirim?

ben sınava başlarken sıfır heyecanla başladım ama 10 dk sonra kalp atışlarım falan kontrolden çıktı ve şuan borsada 1 milyonum batmış gibi çok bunalım haldeyim. ek ders almam gerekiyormuş, parkurdaki L park alanı değişecek dediler.

ekstra ne kadar maliyet çıkar sizce?

 
Ben kursa giderken bir özel ders ücreti ve bir sınav ücreti ödemiştim. Ücretler ne durumda bilmiyorum ama 400 500 gider. Zor bir süreç.


  • dissendium  (25.03.23 20:49:34) 
bir sonraki sınava ne kadar zaman sonra girdiniz? 1 ay falan mı atıyor yoksa daha kısa daha uzun süre?


  • haskoylu deli hasan  (25.03.23 20:59:02) 
Bölgedeki kursiyer yoğunluğuna bağlı. Belli sayıya ulaşınca sınav oluyor.


  • efruz  (25.03.23 21:11:58) 
Dert etme dostum, zamana bırak. Heyecandan kalmak normal bir şey, gerizekalı değilsen eğer ehliyeti cebine koyduğun günler de gelecek emin ol.

Ben kursta en birinciydim, herkes beni överdi. Sınav günü sıra bana gelince, herkes bana bakmak için arabanın yanına geldi. Ablaların, teyzelerin, 'bu çocuk çok güzel kullanıyor' lafları eşliğinde arabaya bindim. Ulan onlar öyle deyince heyecan yaptım, bildiğimi unutturdular bana:) kalkışta gaz veriyorum araba kalkmıyor ve bağırıyor, meğer o heyecanla el frenini indirmeyi unutmuşum. Kalmadım tabi, ama heyecan yaptırdıkları için ufak aksilik oldu.

Ayrıca yolda ilerlerken önümüzde kaza oldu. Sınav yetkilisi frene bas diye bağırdı, ben frene basmak yerine gaza basıp öndeki dar bir aradan aracı kurtardım. Niye frene basmıyorsun diye üste çıkmaya çalışınca, sert bir şekilde, frene bassaydım arkadaki bana vurabilirdi diye cevap verdim. Baya tartıştık adamla. Kesin kaldım dedim. Teyzelere söverek eve döndüm. Sınav açıklandı, geçmişim. Darısı başına.
  • el conquerador  (26.03.23 03:51:26) 
Ben 3.'de geçmiştim. Bir tanesinde çok beklemiştim. Yalan olmasın ama 3 hafta olabilir. Hafta sonu Ösym sınavı varsa direksiyon sınavı olmayabilir. Hafta sonunun sınav için uygun olması gerekiyor.


  • dissendium  (26.03.23 10:04:27) 
yarın sürücü kurusunu arayacağım ama umarım 15 gün içinde araya sıkıştırabilirler.


  • haskoylu deli hasan  (26.03.23 18:03:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.