[]

ekşi sözlük satranç turnuvasi için sponsor

herkese merhaba,

lichess platformunda yaklaşık 2 yıldır ekşi sözlükteki yazarlar, çaylaklarla birlikte satranç turnuvaları düzenliyoruz.

bu turnuvalara sponsor olmak isteyen olursa kulüp yöneticimize email atabilir:

hakanselvi44 @ gmail.com ( boşluk yok )

ödül olarak para vs talep etmiyoruz, hediyeler kitap, dergi üyeliği, giysi, ayakkabı, öğrenci bursu vs olabilir. tekliflerinizi görüşmemizde iletebilirsiniz.

ekşi sözlük yönetimiyle herhangi organik bir bağımızın olmadığını belirteyim, ekşi sözlük yazarları olarak organize ediyoruz. ödüllerin turnuva öncesinde tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.

e-ticaret firmanızın, web sitenizin reklamını yapabilirsiniz.

sponsorlu turnuvalar kapsamında sponsorlar için yapılacaklar :

- turnuva isminde sponsor ismi kullanılacaktır.

ör: webrazzi.com ekşi sözlük ödüllü satranç turnuvası

- ekşi sözlükte sponsor ismiyle birlikte başlık açılacak ve turnuva burada duyurulacaktır.


eksisozluk.com

eksisozluk.com

lichess.org

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.