[]

Aşk-ı memnu'da ilk yürüme Behlül'den mi Bihter'den mi geldi?

Sb.

Not: başlıkta Behlül'ü önce yazmamın sebebi alfabetik nedenlerden ötürü. Ednan Bey'e taşımayalım tşk.


 
Behlül'den gelmis gibi gösterilse de aslinda Bihter'den geldi.

ilk öpücügü Behlül verdi evet ama ona kisa sürede kayitsiz kalan da Bihter'di.

Neticede Behlül çapkin bir kisilik, biraz etkiler sonra da hevesini alip çekilebilirdi ama olmadi.

Zaten Bihter o kadar tutkulu sevmese kendini vurmazdi.
  • Yourcousinmarvinberry  (25.03.23 15:18:16) 
Behlül birinci bölümden beri bihtere asılıyor, amcasının karisiymis vs bir önemi hiçbir zaman yoktu. Bihter birinci bölüm karşılık verseydi o an yatarlardi. İlk on bölüm zaten Bihterin umrunda olmadı, sonra yavaş yavaş behlulun her önüne gelen kadına yurumedigi, 'icinde bir cocuk' olduğu yanilgisina kapılıp tavrı yumuşadı. Yumusadikca Behlül yüz bulup bunu öptü.


  • sanguine  (25.03.23 16:14:18) 
bihter behlül'ü korumak için elif'in hilmi'yle olan ilişkisini ortaya çıkarmıştı, behlül'de buna sinirlenmişti sana ne benim haberim var geçmiş bir ilişki diye. sonra bu sürekli köşe bucak bunları dikizlerdi. birinde hatta behlül elif'le kavga ederken bihter'i farkedip elif'i zorla öpmüştü. bizimki de bozulma sinyalleri vermişti bu duruma. yetmez gibi yatağına girince hayallere dalmıştı. senaristler boş olamdığını izleyicinin gözüne sokuyordu. birinde de bu behlül'ün odasına girip parfümünü kurcalamış oğlan da bunu farketmişti ve farkettiğini de ima etmişti. ablasına yazdığı aşk mektubunu cebinde saklamıştı şapşal karı. ve behlül bağıra bağıra sormuştu, amacın ne diye? föf ne saçmalıyn diye bağırmış firdevs de kavgayı duymuş eyvahlar olsun demişti. ama ilk öpücük behlül'den geldi. bihter öpücüğe çok sert tepki gösterdi. o yüzden ilk adım behllül gelmiş o zorlamış gibim oldu.


  • sanemz  (25.03.23 16:16:43 ~ 16:19:16) 
Bihter, kesin bilgi yayalım:)

Bihter yavaş yavaş Behlül’e kapıldı, kör kütük saf aşık oldu. Behlül klasik çapkın, hayta, şıpsevdi, hercai vs sıfatlara haiz olarak ortada dolanıp duracaktı Bihter kapılıp aşkını belli etmeseydi.

Bihter’in kendisine boş olmadığını gören Behlül de haliyle, niye ben boş durayım, bu zaten benim işim, adım çıkmış dokuza inmez sekize deyip hayda bre diye yürüdü :)
  • epitaf  (25.03.23 17:55:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.